• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.03.2019

16:24

(VIDEO) MILIJANINA BAKA: Zet Milojko je dobar, ali moja unuka ZASLUŽUJE MLAĐEG!

Live TV

(VIDEO) MILIJANINA BAKA: Zet Milojko je dobar, ali moja unuka ZASLUŽUJE MLAĐEG!

Podeli vest

Svadba najpoznatijeg para u Srbiji Milijane Bogdanović i Milojka Božića zakazana je za 7. septembar, a ono što je mnogima zasmetalo je velika razlika u godinama

Danica Bogdanović baka buduće mlade koja je Milijanu odgajila, u izjavi za RINU rekla je da ona zeta poznaje od ranije i da je dobar čovek.

- Mikan je za nju dobar, vole se, poštuju i niko ne može da im zabrani da budu zajedno. Kako mi je pričala, oni su i pre bili zajedno pa su prekinuli, ali su se pomirili i eto sad su na korak od braka - priča Danica dodajući da se nije iznenadila kada je čula da su njih dvoje u vezi, već unukina odluka da pređe kod Mikana da živi.

Foto: RINA

- To je njena volja, ali ona njega voli i on voli nju. Lep joj je život sa njim koliko mogu da vidim, dobar je i pažljiv prema njoj. Dolaze svakodnevno kod mene. Dobri su oni prema meni, a i ja prema njima - priča Danica.

Foto: RINA

Milojko i Milijana

Ona kaže da Milijana nikada nije volela da bude sa nekim mlađim i da je uvek birala, kako je rekla, mnogo starije od sebe.

- Imalo je momaka koji su išli sa njom u školu, ali ona nije volela da bude sa njima. Kada god je htela da ima dečka uvek je to bio neki stariji od nje - navela je Danica dodajući da misli da ipak njena unuka zaslužuje mlađeg muža i saputnika kroz život.

Foto: RINA

- Za mene je bitna razlika u godinama i to gledam. Moj muž je bio 12 godina stariji od mene, ali pored njega sam lepo proživela. Mada između njih je veća razlika u godinama, ali mi tu ne možemo ništa. Čula sam da ima raznih komentara, jedni ih podržavaju drugi ne. Slažu se lepo što je najbitnije, on brine o njoj i ona o njemu. Ako je njoj dobro, dobro je i meni. Eto neka se vole i slažu kao sada. Rekla sam joj samo da je sama izabrala taj život i sad neka poštuje to. Kako joj je tako joj je - rekla je Danica.

Ona je mišljenja da Milijaninim roditeljima nije pravo što će im ćerka stupiti u brak sa 53 godine starijim čovekom, ali da nemaju nameru da joj biraju sa kim će da živi.

Foto: RINA

- Nisam čula da joj roditelji brane da bude sa njim. Neka je samo ona nama živa i zdrava - istakla je Danica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 5 godina

Sta znaci uvek volela starije. Dete tek pocelo da zivi. Sta je mogla imati momaka do sada. Ima manje godina nego muskaraca u zivotu ili sta? Uzas.

Saradžogla

pre 5 godina

Neverovatna tvrdoglavost mlade devojke?Njemu će to biti treći brak tako da možemo se kladiti koliko će da traje? ... Da uplatimo po hiljadarku pa ko najbliže pogodi nosi sve pare?Na primer ... Ja kažem trajaće godinu dana,tri meseca i pet dana od dana venčanja!

Nenad

pre 5 godina

Cudno je zaista, ali narode, ako nema prisile i zakulisanih radnji…..neka zive i rade, sta god im volja. Jer, tesko da ce Milijana, svojim izborom, biti uzor drugim devojkama. Nemojte da se mi bavimo njima, imamo mi i presnijih stvari. Ako izrode decu…..svaka cast...u to ime, ziveli!

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija