• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

20.03.2019

21:16

(FOTO) ŠOK SAZNANJE! Ćerka čuvenog Milojka je VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA! Oglasila se o njegovoj vezi sa Miljanom!

Vesti

(FOTO) ŠOK SAZNANJE! Ćerka čuvenog Milojka je VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA! Oglasila se o njegovoj vezi sa Miljanom!

Podeli vest

Neobična ljubavna priča 74-godišnjeg Milojka Božića i 21-godišnje Miljane Bogdanović već danima ne prestaje da intrigira domaću javnost, a ono što je manje poznato je to da je njegova ćerka i te kako poznata širokom auditorijumu

Naime, reč je o Jasni Božić, nekadašnjoj voditeljki Jutarnjeg programa KCN-a.

Pojedini mediji su pokušali da stupe u kontakt sa njom, ne bi li saznali da li podržava vezu svog oca i 53 godine mlađe devojke i njihov eventualni ulazak u rijaliti "Parovi", ona je bila prilično kratka i jasna.

Foto: printscreen

EKSKLUZIVNO! PRVI VIDEO INTERVJU LEPOTICE I DEDE! Evo kakve su sve tajne otkrili PRED KAMERAMA INFORMERA!

MILIJANA (21) IZ POŽEGE OTVORILA DUŠU: Volim mog Milojka iako je stariji 53 godine! PARE ME NE ZANIMAJU, pa on ima primanja samo 50.000 dinara!

- Nemam komentar na tu situaciju - odsečno je izjavila ona, premda je, prema saznanjima medija, očajna zbog medijskog eksponiranja oca u kontekstu emotivne veze sa 21-godišnjakinjom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Mora da je ona ta koja dedi ne da da učestvuje u realitiju! Zlo joj viri iz očiju!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set