• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2019

17:31

TELOHRANITELJ ŽELJKA RAŽNATOVIĆA TVRDI: Arkan je ŽIV, verujem da NIJE UBIJEN!

Vesti

TELOHRANITELJ ŽELJKA RAŽNATOVIĆA TVRDI: Arkan je ŽIV, verujem da NIJE UBIJEN!

Podeli vest

Nekadašnji pripadnik garde Željka Ražnatovića Arkana i jedan od njegovih telohranitelja, Miloš Petković Dafina, izjavio je nedavno u jednom intervjuu da veruje da je Arkan živ i da nije ubijen

On je istakao da je pozajmio detektor za metal kako bi proverio da li postoji metal u grobnici gde je sahranjen Ražnatović.

- Pozajmio sam detektor na metal i na dubini od 2 i po metra na Arkanovom grobu ne detektuje nikakav metal. Išao sam kod lčjudi koji prave te spomenike i tamo sam probao i tamo registruje metal. Pređem na drugi grob i tu se registruje metal - rekao je on.

Odmah potom dodao je da tvrdi kako je Arkan živ.

O ACI LUKASU!

Dafina je u emisiji "Balkan info" pričao i o Aci Lukasu!

- Ne bi se slikao sa Acom Lukasom da on meni plati 5.000 evra. Ej bre zakuco se u gradski bus. On je takav talenat, a ispao kreten. Mogao je da bude kralj da ima milione. Ali on je odlučio da se kocka i da se drogira i da ga jure po sudovima zbog dugova.

- Ja i dalje tvrdim da Arkan nije ubijen. Pa nemoguće da bi ga sahranili bez ičega. Nemoguće. Arkan je sada sigurno debeo, jer ne kreće se ko nekad. Sumnjam da je u Južnoj Americi. Mislim da sad svi pričaju da je Arkan na Kipru da bi se skrenulo sa Južne Amerike - dodao je on.

Na kraju je objasnio kako su u jedinici podeljenja mišljenja kada je reč o smrti Željka Ražnatovića.

- Pola jedinice veruje da je on živ, pola jedinice misli da je ubijen. I gde je slika Arkanovog leša? Pitao sam čak druga iz službe i ni oni nemaju. Hrvatska obaveštajna služba bi dala milion samo da mogu da zavire ispod ploče da vide da li je tu Arkan - zaključio je on. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set