• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2019

07:52

VETAR OTEŽAVA VOŽNJU! Saobraćaj umerenog intenziteta

Vesti

VETAR OTEŽAVA VOŽNJU! Saobraćaj umerenog intenziteta

Podeli vest

Jak, olujni vetar u košavskom području koji se očekuje danas znatno može uticati na bezbednu vožnju, a veliku opasnost predstavljaju i česti odroni, najviše pored stenskih useka Ibarske i Đerdapske magistrale, a ima ih i pored Drine, južne i zapadne Morave, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Saobraćaj je, međutim, umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, dodaje AMS S i apeluje na vozačima da sporije voze. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. 

Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

AMS S podseća vozače teretnih vozila da se s početkom nove radne nedelje očekuje novo formiranje kolona i duža zadržavanja na hrvatskim i mađarskim teretnim terminalima, uglavnom zbog usporenog rada njihovih carinskih administracija, zbog čega se međuzona brzo popuni, a formiranje kolona se tada prenosi i na srpsku stranu kada zadržavanja postaju duga i višesatna.

Trenutna zadržavanja na na izlasku iz zemlje za teretna vozila su oko četiri sata na Batrovcima, Horgošu, Kelebiji i kod Šida, a kod Bačke Palanke i Sremske Rače 60 minuta.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set