• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

09.04.2019

10:27

MIRA MARKOVIĆ TRPI NENORMALNE BOLOVE, NE MOŽE DA GOVORI! Prijatelj porodice ispričao u koliko teškom stanju je bivša šefica JUL-a!

Vesti

MIRA MARKOVIĆ TRPI NENORMALNE BOLOVE, NE MOŽE DA GOVORI! Prijatelj porodice ispričao u koliko teškom stanju je bivša šefica JUL-a!

Podeli vest

Uz Miru se, kako pišu mediji, sve vreme nalazi i njen sin Marko, koji je svakog dana obilazi i koji je u neprekidnom kontaktu s lekarima

Mira Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, zdravstveno je loše i trenutno se nalazi u bolnici u Moskvi, gde inače živi 16 godina. Bivša šefica JUL je poslednjih godina imala nekoliko operacija.

Dragoljub Kočović, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i potpredsednik udruženja građana „Sloboda", kaže za Alo list da se poslednji put čuo s njom 27. marta, dan nakon što je Apelacioni sud poništio presudu protiv nje (bila osuđena na godinu dana povodom optužbi da je 2000. uticala na vladinu komisiju da nezakonito dodeli državni stan dadilji svog unuka) i vratio suđenje na početak.

MIRA MARKOVIĆ SE BORI ZA ŽIVOT: Lekari u Sočiju posle četiri operacije ČINE SVE DA JE SPASU?!

- Mira jedva hoda, ceo život ima problema s kičmom, a nedavno je imala jednu od tih intervencija. Trpi nenormalne bolove, jedva može da govori. Ne mogu ništa više da kažem jer nemam nekih novih informacija. Zvao sam je pre tri dana, ali mi se nije javila. Žao mi je jedino što smo takav narod, pa kad nekome krene nagore, mi se radujemo, a svi ćemo jednog dana umreti i završiti na onom svetu - naveo je Kočović.

PROGOVORILA MARIJA MILOŠEVIĆ POSLE 18 GODINA! Otkrila detalje o Slobinoj smrti i odnosu sa bratom Markom i majkom Mirom Marković!

Podsetimo, Markovićeva je februara 2003. napustila Srbiju, dva meseca pre raspisivanja poternice jer se nije odazvala pozivu na suđenje povodom optužnice koju je krajem 2002. podiglo tužilaštvo zbog nezakonitog posredovanja da se dadilji njenog unuka dodeli državni stan.

Apelacioni sud u Beogradu je krajem marta ukinuo prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine osuđena na godinu dana zatvora i naložio novo suđenje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 5 godina

U delu zemlje u kome ja zivim a koji je nelegalno postao deo Srbije 1878., verumo da ako si cinio zlo tokom zivota onda Bog ucini da umires polako, dugo i u bolovima.

Deder Naspi

pre 5 godina

Какав патетичан чланак, И други су оперисали кичму, боли и ћуте. Чак и раде као ја. Размислите како се осећају породице оних , чија је убиства наредила, а јесте. Не глорификујте више ту злочиначку породицу, јер су уништили Србију више него ико икад пре у историји. Између њих и Досоваца мртва трка, ко је више уништио, унизио и опљачкао Србију.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set