• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.04.2019

06:55

PROMENLJIVO VREME! U Srbiji danas oblačno i toplo, mestimično s kišom!

Vesti

PROMENLJIVO VREME! U Srbiji danas oblačno i toplo, mestimično s kišom!

Podeli vest

U Srbiji se danas očekuje promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom ili lokalnim pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički meteorološki zavod Srbije (RHZS)

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno i jak, južni i jugozapadni.  

Najniža temperatura od šest do 12 stepeni, najviša od 15 do 19.

U Beogradu danas promenljivo oblačno i toplo, ujutro i pre podne suvo, od sredine dana povremeno s kratkotrajnom kišom ili pljuskom. 


Vetar slab, jugozapadni. Najniža temperatura oko 12, najvisa oko 19 stepeni.

Od petka do ponedeljka svežije, pretežno oblačno, mestimično s kišom ili lokalnim pljuskovima s grmljavinom, na visokim planinama sa slabim snegom. 

Zatim malo toplije i uglavnom suvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set