• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2019

07:03

SPREMITE SE ZA ORKANSKU KOŠAVU! Danas jaki udari vetra i pljuskovi!

Vesti

SPREMITE SE ZA ORKANSKU KOŠAVU! Danas jaki udari vetra i pljuskovi!

Podeli vest

Danas će u košavskom području i na planinama duvati jak i olujni jugoistočni vetar sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde će povremeno dostizati orkanske udare, oko 30 m/s, saopštio je RHMZ, a uveče će doći do slabljenja

Od srede do petka (25.04.) i dalje ce duvati košava ali slabijeg intenziteta, sa najjacim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, oko 20 m/s, navodi se u saopštenju.

U Srbiji će danas biti vetrovito i svežije. Duvaće umeren jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama jak i olujni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima orkanske jacine. 

Tokom dana promenljivo oblačno, pre podne suvo, osim na severu, istoku i u centralnim delovima gde će biti oblačno sa kišom. 

Posle podne i uveče kratkotrajna kiša ili pljusak se ponegde očekuju i u ostalim krajevima. Najniža temperatura od 5 do 11, najviša od 13 do 18 stepeni.

U Beogradu će biti vetrovito i svežije. Duvace jak, jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine. Tokom dana pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom ujutro i pre podne. Najniža temperatura oko 10, a najviša oko 16 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do petka se očekuje pretežno sunčano, toplo i vetrovito, vetar u slabljenju. U subotu naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature. 

U nedelju promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Od ponedeljka uglavnom suvo.





 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set