• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

24.04.2019

12:21

(VIDEO) FABRIKA GRICKALICA OTVARA NOVA RADNA MESTA! “CHIPS WAY” fabriku vodiće mladi Čačani!

Vesti

(VIDEO) FABRIKA GRICKALICA OTVARA NOVA RADNA MESTA! “CHIPS WAY” fabriku vodiće mladi Čačani!

Podeli vest

Rukovođenje fabrikom "CHIPS WAY" prepušteno je timu mladih Čačana na čelu sa generalnim direktorom Lukom Jovanovićem, a za naredni period planira se i proizvodnja slatkiša

Prema rečima jednog od vlasnika koji je bio na čelu fabrike od 2012. godine, Tomislava Bajevića, došao je trenutak kome se težilo, za proteklih šest godina dostignuti su rekordi u pogledu proizvodnje i plasmana proizvoda u sve tri proizvodne linije: čipsa, flipsa i kokica.

-Ovo je zajednički uspeh svih zaposlenih, kooperanata i nas kao vlasnika, jer zahvaljujući dobroj strategiji, požrtvovanošću radnika, dobrim odnosom kooperanata, ostvarili smo najviši nivo planiranog u pogledu kvaliteta, količina i plasmana proizvoda iz tri programa.Čačanski čips se našao među omiljenim grikalicama u 14 država od kojih je devet država Evropske unije- rekao je Bajević.

Foto: RINA

Tomislav Bajević

Rast proizvodnje pratio je angažovanje mladih stručnjaka pred kojima će u narednom periodu biti ozbiljan izazov. Izgradnja proizvodne linije za slatki program ulazi u završnicu, a prvi slatki proizvodi iz čačanske Čipsare očekuju se već početkom leta.

-Investicija vredna oko dva miliona evra koliko iznosi ovaj projekat podrazumeva opremanje hale za proizvodnju u skladu sa najvišim standardima i početak proizvodnje novih proizvoda, ovoga puta sa slatkim ukusom- najavljuje Tomislav Bajević i dodaje da je stalno investiranje u proizvodnju uz dobre i stručne kadrove ključna strategija kompanije “CHIPS WAY”.

Čačanska Čipsara je iz stečaja prodata 2012. godine konzorcijumu pet vlasnika, krajem iste godine obnovljena je proizvodnja, najpre sa 25 radnika. Danas je čačanska fabrika ima 145 zaposlenih, a sa pokretanjem nove linije očekuje se i novo zapošljavanje. Sa fabrikom sarađuje oko 200 kooperanata, među kojima su najbrojniji proizvođači krompira.

-Kadrovi su nam posebno važni jer bez dobrih kadrova nema dobrog rada. Formiran je odličan tim mladih stručnjaka na čelu sa Lukom Jovanovićem, za koje smatramo da su potpuno spremni da vode fabriku i da unošenjem mladalačke energije nastave kretanje uzlaznom linijom. Težili smo ovom trenutku da čačansku fabriku vode Čačani- kaže Bajević i navodi da se dobar timski rad najbolje vidi u rastu proizvodnje jer, kako je rekao, količina proizvoda za celu 2014. godinu sada se proizvodi za jedan mesec.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set