• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.05.2019

07:23

VOZAČI OPREZNO ZBOG KIŠE, MOGUĆI ODRONI! Umeren intenzitet saobraćaja na putevima!

Vesti

VOZAČI OPREZNO ZBOG KIŠE, MOGUĆI ODRONI! Umeren intenzitet saobraćaja na putevima!

Podeli vest

Sredina radne nedelje donosi umeren intenzitet saobraćaja na putevima širom Srbije, ali se zbog nestabilnih vremenskih prilika savetuje veći oprez za volanom, saopštio je danas Auto moto savez Srbije.

Usporena vožnja moguća je na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure usled učestale pojave odrona zemlje i kamena, a najčesći su duž Ibarske, Drinske i Ðerdapske magistrale. 

AMSS navodi da će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, intenzivnijim na severu zemlje gde su ponegde moguće i kratkotrajne vremenske nepogode. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, a najviša dnevna temperatura od 22 do 27 stepeni.

Od danas do 5. juna od osam do 17 sati izvoditi radovi hitne intervencije na državnom putu I B na deonici Preljina-Mrčajevci, u Preljini, a tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. 

MALO KIŠE, MALO SUNCA! I dalje promenljivo vreme, RHMZ upozorava na kratkotrajne nepogode!

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, a prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Šid čeka se sat vremena, navodi AMSS i dodaje da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, te da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima. 

AMSS podseća da je vreme zadržavanja na graničnim prelazima često promenljivo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set