• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2019

07:46

HAJDE KIŠO, SKINI NAM SE S KIČME VEĆ JEDNOM! Jun kao novembar, DANAS ĆE PADATI KAO LUDO i nema nameru da stane!

Vesti

HAJDE KIŠO, SKINI NAM SE S KIČME VEĆ JEDNOM! Jun kao novembar, DANAS ĆE PADATI KAO LUDO i nema nameru da stane!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se danas pre podne očekuju obilne padavine na severu i zapadu zemlje sa oko 30 litara vode po kvadratnom metru, a lokalno i više

Zavod navodi da se očekuje umereno do potpuno oblačno mestimično s kišom i pljuskovima, a posle podne promenljivo sa suncanim intervalima.

Vetar slab, ujutru u Vojvodini umeren, severni i severozapadni. 

Jutarnja temperatura od 10 do 14 stepeni, najvisa dnevna od 19 do 23.

U Beogradu pre podne oblačno s kišom i pljuskovima, posle podne promenljivo oblačno, u pojedinim delovima grada uz mogućnost kratkotrajne kiše. 

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. 

Jutarnja temperatura oko 13, najvisa dnevna oko 19 stepeni. 

Narednih dana zadržava se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše i pljuskova s grmljavinom, a ponegde se očekuju i kratkotrajne vremenske nepogode, lokalno veća količina padavina, olujni vetar i grad. 

Najvisa dnevna temperatura u postepenom porastu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Neradnicima ništa ne valja. Kad je vruće, imaju problem kako da se rashlade. A kad je kiša, šta će i gde će sa sobom. U kafićima jednolična razonoda. Da se late posla, to im ispod časti (mada isti nemaju pojma šta je to). A nema 'leba bez motike. Ne može se večno živeti od roditeljskog džeparca, čak i kad su odavno ušli u 40-te godine. Mora se raditi (istima je to mrsko), zaraditi, pa trošiti. Novac mora da se obrće, to je jedina mudrost kapitala. Ali to ne razumeju nesvršeni đaci večernjih osnovnih škola, koji posle kupuju napisane doktorate. Znanje se ne kupuje. To imaš, ili nemaš.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set