• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

05.06.2019

23:42

KATASTROFA U SELIŠTU KOD TRSTENIKA: Drugi talas poplave potopio selo u potpunosti, JOŠ SE TRAGA ZA NESTALIM MEŠTANINOM

Vesti

KATASTROFA U SELIŠTU KOD TRSTENIKA: Drugi talas poplave potopio selo u potpunosti, JOŠ SE TRAGA ZA NESTALIM MEŠTANINOM

Podeli vest

Selište kod Trstenika danas je pogodio novi talas poplava

U prvom talasu pre dva dana, poplavljeno je više od 8o kuća, a u drugom današnjem talasu, baš kad su se meštani ponadali da nevolje prolaze, celo selo je poplavljeno.

Više nema ni jedne kuće koja nije poplavljena. Ovde nema ni struje ni pijaće vode.

Predsednik opštine Trstenik  Aleksandar  Ćirić , sa saradnicima obišao je danas ponovo ovo I druga poplavljena mesta. Prema prvim  procenama poplavljeno je preko 1000 hektara obradivog zemljišta ..

Foto: Press Opština Terstenik

 

U Selištu se još traga za nestalim meštaninom Vladimirom Cilićem, koji je u utorak veče traktorom krenuo da obiđe poplavljeno imanje.

Policija je posle 13 i po sati portage uspela da locira njegov traktor u vodi, ali nesrećnog meštanina nema, pa su se u potragu uključili ronioci Žandarmerije.

                                                                                                      

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set