• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2019

07:03

IZDRŽITE KIŠU JOŠ DANAS! Vreme promenljivo oblačno, od sutra sunčano i toplo

Vesti

IZDRŽITE KIŠU JOŠ DANAS! Vreme promenljivo oblačno, od sutra sunčano i toplo

Podeli vest

Danas će biti promenljivo oblačno i malo toplije, ujutru i pre podne na severu i istoku, a posle podne ponegde i u brdsko-planinskim predelima mogući kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni C, a najviša od 25 do 28.

U Beogradu će danas takođe biti promenljivo oblačno i malo toplije, ujutru i pre podne kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom, posle podne suvo sa dužim sunčanim periodima. 

Duvaće slab vetar, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko 16, a najviša oko 27 stepeni.

U narednih sedam dana u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 28 do 32 stepena, samo se posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ocekuje retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom uglavnom u brdsko -planinskim predelima.






 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set