• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.P.

15.06.2019

19:13

SNAŽNA OLUJA U NEDELJU STIŽE U SRBIJU! Moguć GRAD VELIČINE POMORANDŽE, OVI DELOVI ZEMLJE NA UDARU!

Vesti

SNAŽNA OLUJA U NEDELJU STIŽE U SRBIJU! Moguć GRAD VELIČINE POMORANDŽE, OVI DELOVI ZEMLJE NA UDARU!

Podeli vest

Nakon pet tropskih dana, u nedelju po podne u našu zemlju stiže nevreme i sledi pad temperature, najavljuje meteorolog "Weather2Umbrelle" Đorđe Đurić!

Prema njegovim rečima, snažna oluja, koja je već zahvatila region, doneće u Srbiju pljuskove sa grmljavinom, a moguć je i grad veličine pomorandže!

Ovakvo nestabilno vreme sa kišom i temperaturom koja će se kretati do 30 stepeni očekuje se do utorka.

OTVORENA SEZONA KUPANJA U JAGODINI! Akva park krcat, spas od vrućine potražilo više od pet hiljada ljudi!

- Drugog dana vikenda u Srbiju stiže promena vremena. Na udaru oluje prvo će biti zapadni delovi Srbije, Srem i Mačva, a tokom noći nevreme će se proširiti i na ostale delove naše zemlje. Pored kiše i oluje prognoziran je i pad temperature i za desetak stepeni u odnosu na prošlu nedelju. Ipak, olujni talas je kratkotrajan, pa se stabilizacija vremena očekuje od sredine sedmice - kaže Đurić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 4 godine

Moguć je i grad veličine oveće lubenice. Moguće je i da reke izliju. Moguće je da će vetar duvati i 400 km/h. Mene ne interesuje šta je moguće nego šta po prognozi da očekujem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set