• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

17.07.2019

23:45

(FOTO) GRADONAČELNICA KRUŠEVCA OBIŠLA RADNIKE NA IZGRADNJI REZERVOARA I CRPNE STANICE: Radovi se odvijaju planiranom dinamikom!

Vesti

(FOTO) GRADONAČELNICA KRUŠEVCA OBIŠLA RADNIKE NA IZGRADNJI REZERVOARA I CRPNE STANICE: Radovi se odvijaju planiranom dinamikom!

Podeli vest

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović sa saradnicima obišla je radove na izgradnji rezervoara i crpne stanice u podjastrebačkim selima Modrica i Dvorane, odakle će meštani ova dva i drugih sela u okruženju (Petina, Zdravinje, Poljaci i Lovci) biti povezani na sistem za vodosnabdevanje "Ćelije" a kasnije po projektu i na magistralni vodovod

Meštani podjastrebačkih sela su pre više od deceniju dali samodoprinos za izgradnju rezervoara i ostalih objekata koji su neohodni za priljučak na vodovodnu mrežu. Ali, kako kažu, problemi sa vodosnabevanjem su sve veći zbog isušivanja bunara.

(VIDEO) KOŠENJE NA RAJCU BOLJE OD SVAKE TERETANE! Srce pumpa, a mišići rade!

 Radovi na izgradnji rezervoara i crpne stanice, rečeno je, odvijaju se planiranom dinamikom. Vrednost radova je 10 miliona i 800 hiljada dinara, na rezervoaru u Dvoranu, izvode ih radnici "Projekt-gradnje," iz Kruševca, dok u Modrici za izgradnju crpne stanice iz budžeta Grada izdvojeno je 4,3 miliona dinara.

Foto: R.B.

- Grad Kruševac se maksimalno trudi da sva svoja sela priključi na sistem vodosnabdevanja i da što više sredstava iz budžeta opredeli za proširenje vodovodne mreže. Nakon realizacije investicija koje su u toku, biće pokriveno oko 80 odsto domaćinstava na teritoriji gtrada sa sistema "Ćelije" - istakla je gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

                                                                                                               


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 4 godine

Poštovana gradonačelnice ja bih molio da kada obiđete radove na izgradnji deonice puta Kruševac -Aleksandrovac dođete maršutom Kruševac-Pakašnica-Cerova -Aleksandrovački put i vidite u kakvom vam je stanju put koji se nalazi na nekoliko kilometara od grada a u 21-om veku.Unapret da vam skrenem pažnju da naseleno mesto Cerova nema neko veliko biračko telo ali da postoji .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set