• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

19.07.2019

09:24 >> 14:35

SMUČIO MU SE ŽIVOT! Mladić iz Bora ŽIV LEGAO U MRTVAČKI SANDUK! Sad je na neuropsihijatriji!

Vesti

SMUČIO MU SE ŽIVOT! Mladić iz Bora ŽIV LEGAO U MRTVAČKI SANDUK! Sad je na neuropsihijatriji!

Podeli vest

N. L. (34) iz Bora kupio je mrtvački sanduk i krst, doneo ga u svoje dvorište i legao u njega

Komšije i meštani bili su šokirani prizorom, a kada su došli Hitna pomoć i policija, on je samo rekao: "Nezadovoljan sam svojim životom!" 

Zadržan je na odeljenju neuropsihijatrije.

N.L. je otišao u prodavnicu pogrebne opreme, izabrao je i kupio sanduk i krst, rekao koje ime i prezime da se ispiše na krstu, kao i godinu rođenja i smrti. Prodavci nisu ni slutili da je rekao svoje ime i prezime, mislili su da je za nekog njegovog rođaka. Kupio je i dva venca. Odneo je najpre kovčeg i cveće, a potom se vratio po krst, uzeo ga je, stavio na rame i krenuo kroz sam centar grada. Nekoliko meštana je prepoznalo da "sam sebi nosi krst" i odmah je pozvalo policiju- pričaju i dalje šokirani meštani.

U međuvremenu, N.L. je otvorio mrtvački sanduk u svom dvorištu, stavio dva venca sa strane, kako i običaji nalažu. Krst je stavio iznad sanduka, a potom je legao u sanduk i prekrstio ruke. Hitna pomoć i policija su ubrzo stigli.

Kad su nam telefonom prijavili slučaj, najpre smo mladića tražili po gradu, a zatim smo otišli do njegove kuće. Šokirao nas je prizor koji smo zatekli. N.L. je položio sanduk u dvorištu, legao u njega, prekrstio ruke, a iznad sanduka je na vrata garaže položio krst. Okolo su bili venci i cveće - kaže izvor.

NESVAKIDAŠNJA SAHRANA U VALJEVU: Pogreb kasnio PET SATI, jer je KOVČEG sa pokojnicom greškom završio u BEOGRADU!

Policajci su mu prišli i pitali ga šta to radi, na šta je mladić odgovorio da je nezadovoljan svojim životom.

Policija ga je potom izvukla iz sanduka, a on se nije opirao. Odvezen je u bolnicu i zadržan na neuropsihijatriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set