• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2019

13:23 >> 13:32

(VIDEO) JAGMA ZA AKVA VOZOM! Pet puta više Beograđana stiglo u Jagodinu novom voznom linijom

Vesti

(VIDEO) JAGMA ZA AKVA VOZOM! Pet puta više Beograđana stiglo u Jagodinu novom voznom linijom

Podeli vest

"Akva voz", koji je počeo da saobraća pre nedelju dana na relaciji Beograd - Jagodina, danas je u taj grad i Akva park dovezao 500 Beograđana, pet puta više nego prošle sedmice

Goste iz prestonice dovezla su dva voza, a i danas su turistički radnici Jagodine Beograđanima priredili svečani doček na Železničkoj stanici, gde ih je sa improvizovane bine pozdravila, zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović i zaželela im ugodan boravak na bazenima Akva parka i posetama Muzeju voštanih figura, ZOO vrtu, Šoping centru, i izletištu "Potok"...

Ona se zahvalila kompaniji "Srbijavoz" koja je, kako je rekla, uvela ovu liniju i organizovala dolazak u Jagodinu.

Na stanici devojke u narodnim nošnjama i direktor Akva parka Zoran Gligorijević, a goste su u šest autobusa, koji su ih prevozli do Akva parka, devojke i momci zaposleni u Akva parku, poslužile bočicama hladne vode i raznim vrstama "forneti" kolača.

Reč je o turističkom vozu koji je 20.jula počeo iz Beograda da saobraća do Jagodine, a činiće to svake subote, osim prve subote u mesecu, kada za ovaj grad saobraća voz "Romantika".

Odluku o novoj liniji Beograd- Jagodina donelo je preduzeće "Srbija voz", ocenivši da će ova linije biti ekonomski opravdana.

Voz, koji je nazvan još i "Akva" je iz serije "Štadler" sa najmodernijim vagonima, sa klima uređajima, ima vaj faj, a prilagođeni su i osobama sa posebnim potrebama.

(VIDEO) AKVA VOZ IDE DO JAGODINE! Subotom nova železnička linija


Povratna karta "košta" 660 dinara, penzioneri, studenti i đaci plaćaju upola manje, 330 dinara, a za decu do sedam godina prevoz je besplatan.

Turisti koji dolaze "Akva vozom", uz pokazanu kartu, imaju 40 odsto popust na ulaz na bazene Akva parka.

Popust će imati i ako posećuju Muzej voštanih figura, umesto 200 dinara plaćaće 150, a oko 40 odsto imaće i popusta u ZOO vrt u Jagodini.

Voz se vraća za Beograd večeras u 18.30 sati.

Akva voz će saobraćati do kraja letnje turističke sezone, odnosno do polovine septembra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set