• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2019

11:06

NOVA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Zastava Albanije na školi "Kralj Milutin" u Gračanici!

Vesti

NOVA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Zastava Albanije na školi "Kralj Milutin" u Gračanici!

Podeli vest

Na školi "Kralj Milutin", na delu zgrade koji se dograđuje, jutros je postavljena zastava Albanije, koja je ubrzo nakon toga i skinuta

Zastavu su najverovatnije postavili izvođači radova i ona je nakon intervencije direktora, profesora i učenika uklonjena, javio je Kosovo online.

Kako prenosi taj portal, nakon što su primetili zastavu na krovnoj konstrukciji na novom delu objekta direktori osnove, srednje Građevinsko saobraćajne i Medicinske škole, zajedno sa osobljem i učenicima su se pobunili, nakon čega je zastava uklonjena.

Niko od trojice direktora nije mogao da potvrdi informaciju o postavljanju zastave jer ne odgovaraju na pozive i, kako saznaje Kosovo Online, nalaze se na hitnom sastanku u Kosovskoj Mitrovici.

JOŠ JEDNA STRAŠNA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! HARADINAJ: Novi Pazar je albanski grad!

U objektu OŠ "Kralj Milutin" u Gračanici od 1999. godine smeštene su tri škole, a zbog nedostatka prostora ovog leta počela je nadogradnja još četiri ucionice.

Građevinsku kompaniju koja izvodi radove je na osnovu tenderske procedure odabrala opština Gračanica, koja i finansira izgradnju novog dela škole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gresni pop Milorad

pre 4 godine

Ti "direktori" si nusta vise nego vazali i ne smeju da kazu ista a da pre toga pitaju smeju li sta da izjave-ukoliko cak i smeju da pitaju? Inace ovo nije prvi ispad firme koja izvodi radove. Isti su pre nekog vremena ucenicima skole pokazivali "orla" ali ni o tome ne sme da se pise u "demokratskoj" zemlji Srbiji !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set