• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/rts

23.10.2019

10:02

MILAN SE ŠOKIRAO KAD JE OTVORIO POŠTANSKO SANDUČE! Dobio pismo poslato pre 15 godina, a ono što je bilo u njemu OSTAVILO GA JE BEZ TEKSTA

Vesti

MILAN SE ŠOKIRAO KAD JE OTVORIO POŠTANSKO SANDUČE! Dobio pismo poslato pre 15 godina, a ono što je bilo u njemu OSTAVILO GA JE BEZ TEKSTA

Podeli vest

Novi vidovi komunikacije, odavno su zamenili pisma. Međutim, jedno koje je dobio Milan Stefanović, za njega je vredno i po sadržaju a i vremenu stizanja. Od Novog Sada do Šapca, putovalo je čak 15 godina

Pošto ništa nije naručivao, niti očekivao, kada je primio pošiljku "Post ekspresa" koja je nosila njegovo ime i adresu, Milan Stefanović iz Šapca je bio zatečen. Iznenađenje je bilo još veće kada je u dostavi video staru, pohabanu kovertu koja mu je poslata jula 2004. godine iz Novog Sada.

- Zamislite da posle 15 godina stigne na istu adresu, jer se nisam ni selio, niti se menjala adresa, a što je najzanimljivije isti je poštar svih 15 godina i još uvek na našem reonu nosi poštu - priča iznenađeni primalac pošiljke.

Kovertu na kojoj je nekoliko puta upisan datum o neisporučenoj pošiljci, čak i 700 dinara za otkupninu, Milan kaže nikada nije video. I pre 15 godina i danas upućena je iz Novog Sada. Za deceniju i po puta promeilo se ime države, promenila se i cena otkupa. Sada je 1.600 dinara.

- Da stigne pismo iz Srbije, Novi Sad - Šabac, 60 kilometara, al' draga uspomena, vredelo je čekati ovih 15 godina - kaže Milan.

U pismu su samo fotografije, zabeležene 4. jula u Šapcu nakon baražne utakmice za opstanak u Drugoj ligi između domaće Mačve i Mladost Luks iz Lukićeva. Pobede Mačve i kolega fudbalskih sudija Milan se seća, ali ni posle 15 godina ne zna ko mu je poslao pismo.

- Kad sam video ko je na fotografijama, ovo vredi, ne postoji bogatstvo koliko vredi ova slika, da sam je dobio tad, izgubio bi, sada ću je uveličati i stajaće na zidu do kraja mog života uveličana sa mojim sportskim prijateljima - navodi Milan Stefanović.

Uz pošiljku od pre 15 godina, Milan kaže obradovao bi se i objašnjenju. Zato poštansko sanduče otvara redovno, jer ko zna možda će mu iz Novog Sada, na već poznatu adresu, stići još koja uspomena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set