• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

28.10.2019

14:29

VLASTIMIR IZ PRIBOJA IMA TV ALI NEMA SLIKU: Komšija mi ugradio ometač, PA GLEDAM U PLAFON!

Vesti

VLASTIMIR IZ PRIBOJA IMA TV ALI NEMA SLIKU: Komšija mi ugradio ometač, PA GLEDAM U PLAFON!

Podeli vest

Oduvek se znalo da muž pomera antenu, a žena govori kakva je slika, međutim u televizijski program jednog Pribojca izgleda da se umešao i komšiluk!

Naime, Vlastimir Damljanović tvrdi da mu je komšija ugradio ometač signala i da zbog toga ne može da "uhvati" nijedan program, pa se na njegovom tv ekranu umesto rijalitija i dnevnika koje bi kao svaki Srbin gledao, ne može uhvatiti ni slika ni ton, pa je prinuđen da gleda u plafon.

- Svu tehniku sam kupio novu, al uzalud. Signala nema pa nema i ja umesto da gledam televizor kod sebe kući, idem po komšiluku ili gledam u plafon - kaže Vlastimir.

(FOTO) ŠOKANTNA PRIČA IZ KRAGUJEVCA! Milan sebi iskopao grob, kupio sanduk, PA SE OBESIO IZNAD NJEGA! Ostavio spisak sa imenima onih koji SMEJU DA DOĐU NA SAHRANU!

On je komšiju na kog sumnja da mu remeti televizijski program čak i prijavio nadležnim organima.

- Suludo je da u vreme kad u svakoj kući ima po nekoliko televizora, ja ne mogu da gladam čak ni jedan jedini, koji sam pošteno kupio. Radnici iz Emisionih tehnika i veza su došli na lice mesta i utvrdile da je sve u redu, tako da jedini uzrok za to što ja nemam signal može biti ometač, iskreno se nadam da će u ovom mom slučaju reagovati policija za tehnološki kriminal - kaže Vlastimir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 4 godine

Bolje izbaci i televizor nego da ti truju mozak glupostima i lažima. Posveti se porodici, prijateljima...

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set