• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

29.10.2019

14:49

(VIDEO) BABA IZ PAKLA MORAĆE DA PLATI ŠTO BIJE DECU! Besna komšinica iz Bora ŠAMARALA DEČAKE (10) jer su POGREŠILI SPRAT, a sada joj je stigla NOVČANA KAZNA!

Vesti

(VIDEO) BABA IZ PAKLA MORAĆE DA PLATI ŠTO BIJE DECU! Besna komšinica iz Bora ŠAMARALA DEČAKE (10) jer su POGREŠILI SPRAT, a sada joj je stigla NOVČANA KAZNA!

Podeli vest

Roditelji dece su nakon presude pred Prekršajnim sudom najavili podnošenje privatnih krivičnih prijava protiv žene koja im je napala decu

M. R. (62) Iz Bora je osuđena na novčanu kaznu od 20 hiljada dinara zato što je pretukla dvojicu dečaka starih deset godina.

Kako Novosti saznaju deca su u junu ušla u lift jedne stabene zgrade u ulici Albanskih spomenica i greškom se dovezla na deveti umesto deseti sprat. U tom trenutku žena izlazi iz stana pored i počinje da ih šamara, što je zabeležila sigurnosna kamera.

M. R. je povodom incidenta izjavila da joj je smetala buka i da bi ponovo isto postupila.

Roditelji dece su nakon presude pred Prekršajnim sudom najavili podnošenje privatnih krivičnih prijava protiv žene koja im je napala decu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Madpal

pre 4 godine

Kakva prijava, da sam roditelj kosti bi polomio i njoj i onom volu pored nje!

Milos

pre 4 godine

Šta god da su uradili veštica je trebala da ode njihovim roditeljima. Ako nije treba je spaliti na lomači!!!

ui

pre 4 godine

Pa roditelji su jos gori od dece, a neki bi da spaljuju "vestice" u kom veku mi zivimo jadna li nam majka.

treba i debelu

pre 4 godine

I debelu kazniti sa 10000 jer nije zaustavila babu u namjeri da samara. Ona je saucesnik u udruzenom zlocinackom poduhvatu. Tako kazu

00

pre 4 godine

Malo je 20000.Nek im placa mesečno po 200e do punoletsva!!!

gox

pre 3 godine

Тужакање....кајем се,нећу више,за њихово добро.....баба би била била инвалид за цео живот да то мом детету уради.Не смеш да бијеш,пријави....КАКО ДА НЕ?Пукла би јој лобања,па нека пријави,ако би уопште и смела! Стоји да су деца неваспитана,мислим у целини,наравно, част изузецима,али ко је овај парамецијум,амеба,питекантропус...да бије? Да су дошли неки од 15 година ,све се плашим да би се усудила!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set