• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. J.

05.12.2019

09:42

MANIJAK PROGANJA ŽENE U PROKUPLJU! Grad u strahu, niko mu ništa ne može, SVI SE PLAŠE NAJGOREG ISHODA!

Vesti

MANIJAK PROGANJA ŽENE U PROKUPLJU! Grad u strahu, niko mu ništa ne može, SVI SE PLAŠE NAJGOREG ISHODA!

Podeli vest

Poslednjih dana zabeleženo je više slučajeva napada na žene u samom centru Prokuplja. U ranim jutranjim satima, ili kada padne mrak, sredovečni muškarac, solidno doeven ih prati, juri...

Policija je nemoćna jer kažu da je reč o osobi koja ima psihičke poremećaje, ali nije opasna po okolinu. Ipak, već polako među ženama i srednjoškolkama počinje da vlada panika. 

J.S. iz Prokuplja je jedna od žrtava. Ona kaže da je kao i svakog jutra pešice prolazila glavnom ulicom u Prokuplju, kada je u 4,55 časova prošla pored muškarca. 

- Išla sam ka firmi u kojoj radim, kada sam primetila visokog i mršavog muškarca sa kačketom na glavi, kako cupka u mestu. Mislila sam da trči, ali kako je još uvek bio mrak, odmah sam izvukla telefon i kao pričala sa nekim. Brzo sam prošla, ali sam primetila da ide za mnom. Ubrzala sam, bukvalno trčeći prešla ulicu i on je to isto učinio. U jednom momentu me je uhvatio za torbu i ja sam se otrgla i pojurila niz ulicu - prenosi nam svoje jezivo iskustvo J.S.

Ona dodaje da je on i dalje bio za njom, pa je u panici ušla u pekaru koja je bila otvorena i sve ispričala radnicama koje su bile tamo. U tom trenutku ušao je i taj muškarac i stao u ugao. Radnica ga je pitala šta želi, ali je on samo ćutao. Neko vreme su svi samo stajali tako, a kako kaže J.S. on je neprestano gledao u nju.

- Onda su mi one dale broj taksi vozila i pozvala sam. Kada je vozač stigao i ja istrčala, zamislite, i on je hteo da uđe u taksi. Plakala sam i molila taksistu da ga ne primi. Tako sam na kraju stigla na posao. Nikada u životu mi se ništa slično nije desilo, još uvek ne mogu da se smirim. Moja koleginica je pozvala policiju i rekli su da su ga legitimisali, ali da ne mogu ništa da učine jer nije počinio nikakvo krivično delo- kaže J.S.

VRISAK ME JE SPASAO! ZGRABIO ME JE OTPOZADI, STISKAO OKO STRUKA... Nišlijka se 10 minuta borila sa manijakom, DRHTAVIM GLASOM PREPRIČALA JEZIVO ISKUSTVO!

Ona se pita da li je treba da je ubije, pa onda da se reaguje. Kako kaže ničim nije izazvala takvu njegovu reakciju, niti ga poznaje.

Ona nije jedina žena koju je napao. Nekoliko dana ranije dve srednjoškolke su prolazile istom ulicom, kada je počeo da ih juri.

- Samo je stajao na ćošku i ćutao. Kada smo prošle, pošao je za nama. Potrčale smo i on za nama. Sreća susrele smo neke drugove, pa je stao - dodaje srednjoškolka. 

SUTRA ĆU PONOVO DOĆI I...Manijak napao devojčicu u toaletu škole u Beogradu, OTKRIVENI JEZIVI DETALJI

Još nekoliko žena nam se javilo, a priče su bile slične. U uorak je pratio kroz čitav grad jednu ženu koja je krenula na posao, sve do ulaza u preduzeće. Kako kaže, gurao se uz nju, disao.

- Sve je to veliki šok. Ipak, policija kaže da ne može da reaguje, jer ništa konkretno ne čini, ali ako čekamo da učini... - zabrinuta je žena koju je pratio. 

U prokupačkoj policiji prekjuče su nam rekli da nema prijava za napade, ali nezvanično samo saznali da znaju za tu osobu, ali da ne mogu da reaguju, jer po zakonu za to nema osnova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Imaju li te žene i devojke, muževe braću očeve ? ? ? ? ? ?

neko

pre 4 godine

covek je psihicki bolesnik,tacno je da prati zene ali nijednu nije napao,coveku ocigledno treba pomoc ali svakoga briga za njega,sto porodice,sto nase institucije,kada se i ako se desi nesto bice kasno

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set