• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.12.2019

08:20

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA: Propao im još jedan plan - SZS BRUKA! 123 đilasovca blokirala RTS!

Vesti

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA: Propao im još jedan plan - SZS BRUKA! 123 đilasovca blokirala RTS!

Podeli vest

Na gromoglasno najavljivanoj blokadi svih ulaza u RTS juče se okupilo mizerno malo ljudi. Đilas, Obradović i Jeremić sa svojim ekstremistima sve zaposlene u Javnom servisu držali kao taoce

ČITAJTE JOŠ:

General Vesli Klark, čovek koji je komandovao agresijom na Srbiju:
SRBI, MI VAS JESMO BOMBARDOVALI, ALI NAJBOLJE ĆE VAM BITI U NATO!

KOŠARKAŠ PRIZNAO KRIVICU: GUROVIĆU 10 MESECI ZATVORA!
Milan Gurović sklopio nagodbu sa tužilaštvom, zbog napada na ženu i ćerku osuđen na deset meseci kućnog pritvora i šest meseci zabrane prilaska porodici

OVO JE ZA ZATVOR! Dara se  snimala dok vozi 204 km/h!

LIGA ŠAMPIONA NIJE ZA SIROTINJU! MILIONI U  FUDBALU, IPAK, JESU NAJVAŽNIJI
U osminu finala LŠ iz svake grupe prošla po dva najbogatija kluba. U tom društvu najsiromašnija je Atalanta sa timom vrednim 284,9 miliona evra!

POKLON - LJUBAV I ZDRAVLJE

Foto: informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Novac , koji se od strane zapadnih mentora sliva u dzepove lidera ove jadne da kazemo opozicije , mora na neki nacin da se opravda . Zbog toga i imamo ovako smesne slike sa ulica Beograda .

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set