• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.12.2019

06:58

JOŠ JEDAN PRIJATAN DECEMBARSKI DAN! Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 18 stepeni

Vesti

JOŠ JEDAN PRIJATAN DECEMBARSKI DAN! Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 18 stepeni

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, ujutro ponegde magla, koja će se po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama na jugu i jugozapadu Srbije kao i u Timočkoj Krajini zadržati duže tokom dana

Najniža temperatura od minus 2 stepena u mestima sa maglom do 8 stepeni na jugu Banata, a najviša temperatura od 8 stepeni na istoku do 18 na zapadu, samo po pojedinim kotlinama gde se magla bude duze zadržala biće osetno hladnije.

Vetar slab i umeren, južnih smerova. Uveče na jugozapadu i jugu umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

Ujutro će na periferiji Beograda biti slab mraz, a moguća je i kratkotrajna sumaglica ili magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab, južni i jugoistočni, najniža temperatura oko 6, na periferiji grada i do minus 1 stepen, a najviša oko 15 stepeni.

Do kraja sedmice zadržaće se natprosečno toplo vreme, a od ponedeljka temperature će biti oko proseka za ovaj period godine. Tokom celog perioda promenljivo oblačno.

U toku noći ka petku i u petak ujutro ponegde je moguća slaba kratkotrajna kiša, uglavnom u južnim krajevima, a posle podne u košavskom području i na planinama doći će do pojačanja južnog i jugoistočnog vetra.

Od subote pa do kraja perioda mestimično kiša, a na visokim planinama susnežica i sneg.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set