KIŠA NE ODUSTAJE! Danas oblačno i vetrovito, temperatura do 10 stepeni

vreme

06:58 Srbija 0

Informer | 24. 12. 2019.

KIŠA NE ODUSTAJE! Danas oblačno i vetrovito, temperatura do 10 stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno i vetrovito, na severozapadu suvo uz delimično razvedravanje tokom prepodneva, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

Posle podne i uveče se očekuje postepeni prestanak padavina i slabljenje vetra.

Jutarnja temperatura od 3 do 7, najviša dnevna od 5 na jugoistoku do 10 stepeni na zapadu i severozapadu.

U Beogradu će biti oblačno i vetrovito, ujutro i pre podne povremeno sa kišom, posle podne suvo uz delimično razvedravanje.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, koji će uveče biti u slabljenju, a jutarnja temperatura će se kretati oko 5 stepeni, najviša dnevna oko 9.

Do kraja sedmice biće umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom, samo u petak suvo. Temperatura u postepenom padu, pa se za vikend susnežica i sneg očekuju ponegde i u nižim predelima.

Početkom naredne sedmice biće suvo i malo toplije.




 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]