• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: JuGmedia

24.12.2019

11:00

DVE GOSPOĐE POKUŠALE SU DA KRADU IZ KINESKE RANJE U LESKOVCU! Teško da će im to više ikada pasti na pamet!

Vesti

DVE GOSPOĐE POKUŠALE SU DA KRADU IZ KINESKE RANJE U LESKOVCU! Teško da će im to više ikada pasti na pamet!

Podeli vest

Otkako je u Vranju krenula novogodišnja šopingmanija u trgovinama su i sitni lopovi pojačali svoju aktivnost, pa su se toliko su osilili da nisu poštedeli čak ni kineske radnje

Upravo u jednoj takvoj, dupke punoj svakakvih drangulija, dve sredovečne žene su pokušale da se ofajde zanimljivim krpicama.

- Međutim, šljaštući sjaj ove radnje ih je toliko zaneo da su previdele video kamere koje su i ovoga puta savršeno odradile posao za svog gazdu. Sam čin krađe pratio je i vlasnik radnje na televizoru, tako da je te dve gospođe lično dočekao na izlazu i zamolio da plate ono što su mislile da prošvercuju - priča za juGmediu dobro upućen izvot.

Gazda je, naime, toliko bio toliko ljut na njih da je, osim što im je naplatio robu koju su pokušale da ukradu, u izlog postavio i njihovu fotografiju koju je skinuo sa kamere i ispod njihovih likova krupnim slovima napisao - "Lopovi".

Otuda se priča o krađi ove dve gospođe vrlo brzo proširila gradom.

- Vranjancima je bio još zanimljiviji način na koji se ovaj Kinez obračunao sa lopovima, pa su mnogi u ovu radnju potegli da vide ko su ti lopovi na slici. Mnogi su tu i pazarili neophodne potrepštine za Novu godinu tako da je vlasnik kineske radnje osim popularnosti stekao i profit - priča naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set