• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jugmedia.rs

01.01.2020

12:43

E OVO SE DOSAD NIKAD NIJE DESILO! Leskovčanin ujutru hteo da upali automobil, a u ono što je video NI SAM NIJE MOGAO DA POVERUJE! Koštalo ga je 200 evra!

Vesti

E OVO SE DOSAD NIKAD NIJE DESILO! Leskovčanin ujutru hteo da upali automobil, a u ono što je video NI SAM NIJE MOGAO DA POVERUJE! Koštalo ga je 200 evra!

Podeli vest

Leskovčanina Miloša Radojičića je u nedelju ujutru zateklo neprijatno iznenađenje kada je izašao iz svog stana i ispred zgrade u Radničkom naselju u Ulici Gavrila Principa zatekao bukvalno izujedan auto!

Najpre, kako kaže, ništa nije primetio, ali kada je pokušao da upali svoj "bmw" i krene u novogodišnju nabavku, auto nije hteo da upali.

- Kada sam pozvao majstora i on došao da ga pogleda, najpre smo uočili neobična sitna ulubljenja po branicima i haubi, a zatim i videli tragove šapa i ogrebotine. Na kraju smo ustanovili da su uspeli da pregrizu kabl za napajanje - priča za juGmediu Radojičić.

AMERIKANCI SE KLANJAJU OVOJ SRPKINJI! Zbog jedne stvari postala je PLANETARNA ZVEZDA U SAD!

Njegova pretpostavka je da su to učinili ulični psi.

- Najverovatnije jer sam ja auto parkirao oko 22 uveče. Moguće je da se neka mačka krila ispod još uvek toplog motora i da su je oni pronašli , pa je onda krenula 'borba' ili su jadne životinje bežale da se sakriju ispod automobila od petardi koje u naselju pucaju tokom cele noći - navodi ovaj Leskovčanin.

Foto: jugmedia.rs

U svakom slučaju, za saniranje štete na automobilu je majstoru morao da plati 200 evra.

- Ja samo želim da mi neko objasni kako ja sada od grada da naplatim štetu za to što su mi automobil izujedali psi lutalice - komentariše Radojičić i naglašava da protiv tih životinja nema ništaa, da je čak deklarisan ljubitelj pasa i da hrani lutalice na ulici kad god za to ima priliku.

DVE GOSPOĐE POKUŠALE SU DA KRADU IZ KINESKE RANJE U LESKOVCU! Teško da će im to više ikada pasti na pamet!

Grad Leskovac isplaćuje godišnje po nekoliko miliona dinara odštetu za ujede pasa lutalica

Grad Leskovac, i pored izgradnje azila za pse u Željkovcu, za šta su izdvojena milionska sredstva i gde je, po trvdnjama direktora JKP „Komunalac" Vladimira Sinadinovića smešteno oko 400 pasa, ima sve veći problem sa napuštenim životinjama.

Foto: jugmedia.rs

Miloš pored svog automobila

Samo u poslednjih mesec dana radnici leskovačke Zoo higijene napisali su preko deset prijava nesavesnim vlasnicima pasa koje su napustili i ostavili na ulicu. Među njima ima i životinja koje se na teritoriju Leskovca dovoze iz drugih gradova.

Većinu njih povremeno hrane pojedine komšije, jadne životinje spavaju pred njihovim vratima, a dane i noći provode uglavnom lutajući gradskim ulicama dok onii koji bi trebalo da ih zbrinu tokom radnog vremena,a to su radnici ZOO higijene, okreću glavu i prave se da ih ne vide, ubeđujući svoje nadređene da na ulicama nema napuštenih životinja, a novinare koji upozore na problem i na to da oni „otaljavaju" svoj posao optužuju preko društvenih mreža da mrze životinje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set