• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2020

10:28

KRAGUJEVČANKA ANA SPASIĆ (36) RODILA SEDMO DETE! Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale!

Vesti

KRAGUJEVČANKA ANA SPASIĆ (36) RODILA SEDMO DETE! Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale!

Podeli vest

Kragujevčanka Ana Spasić (36), diplomirani ekonomista postala je majka sedmi put!

- Mi volimo decu. Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale - kaže uvek skromna Ana.

Ona i suprug Darko tehničar u ovdašnjoj Hitnoj pomoći obožavaju decu. Svoju ljubav krunisali su predivnom porodicom i decom.

Najstarija Milica je učenica drugog razreda Druge kragujevačke gimnazije i bavi se atletikom.

Foto: Facebook

Teodora koja je krenula u prvi razred srednje škole pokazuje talenat za slikanje, ali takođe trenira atletiku kao i mlađe sestre – trinaestogodišnja Anastasija i desetogodišnja Marija.

Do sada najmlađi Gavrilo ima tri godine i eto-šest sestara!

Ana Spasić sedmu trudnoću je iznela stojeći na radnom mestu za mašinom. Iako ima višu školu za nju u struci nema posla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Darko I Ana, svaka cast I da ste živi , zdravi I srećni bar po sto godina.Živeli !!!!!!!!

Rade

pre 4 godine

Ako sportisti i estradni umetnici mogu da dobiju državnu penziju, onda majkama sa više dece (neka stručni ljudi oderede koliko je to) treba dati državnu penziju pod 1. Pod 2 Višečlanim porodicama da država da kredit bez kamate za rešavanje stambenog pitanja (odrediti procenat koji ne btreba vraćati). Pod 3 da višečlana porodica može da nabavi jedan nov automobil bez plaćanja pdv-a. Pod 4 Dečiji dodatak da bude veći na svako sledeće dete. Ima i drugih boljih rešenja, ali država treba da preduzme konkretne materijalne korake prema ovim porodicama, dosta je obećanja, radićemo, sutra ćemo, postogli smo sporazum, ODMAH!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set