• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

24.01.2020

10:18

OVO SE NIKAD RANIJE NIJE DESILO! Dve prvorođene bebe u Velikom Gradištu imaju isti pol, ime i prezime!

Vesti

OVO SE NIKAD RANIJE NIJE DESILO! Dve prvorođene bebe u Velikom Gradištu imaju isti pol, ime i prezime!

Podeli vest

Roditelje dve prvorođene gradištanske bebe u 2020. godini primio je juče predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić sa saradnicima

Ono što ove bebe izdvaja od drugih je to što su po rođenju nasledile isto prezime, ali i dobile isto ime - Nađa Đorđević.

- Odlučili smo da ove godine darujemo dve bebe, interesantno je da obe nose isto ime i prezime, mislim da toga nema u Srbiji, a ni u svetu - rekao je predsednik, čestitavši roditeljima na prinovi i poželevši im da bebe budu srećne i zdrave. 

SAMO SE*S SRBINA SPASAVA! OBJAVLJENI ŠOKANTNI PODACI! Broj stanovnika u Srbiji najmanji u novijoj istoriji, svaki treći stanovnik ima više od 65 godina, a broj beba...

On je roditeljima uručio po dva poklon paketa sa kozmetikom i opremom za bebe i zlatnik sa grbom opštine. Obe devojčice rođene su kao prvo dete roditelja - Vladane i Zorana i Milice i Ivana. Prijemu su prisustvovale i načelnica Opštinske uprave, Suzana Đorđević, rukovodilac Odeljenje za društvene delatnosti i zajedničke poslove, Sanja Stojadinović, i direktorka Turističke organizacije, Dajana Stojanović.

Lokalna samouprava će ovim roditeljima za opremanje novorođenčadi dodeliti i autosedište za bebe kao i kartu za besplatni parking u gradu, koje, svakog meseca, svečano uručuje roditeljima novorođenih beba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set