• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

10.02.2020

10:11

SA 100 km/h  IM ULEĆU U DVORIŠTE, RUŠE OGRADU, POGINUĆE NEKO! Muke porodice Adamović iz sela Natalinci zbog bahatih i pijanih vozača!

Vesti

SA 100 km/h IM ULEĆU U DVORIŠTE, RUŠE OGRADU, POGINUĆE NEKO! Muke porodice Adamović iz sela Natalinci zbog bahatih i pijanih vozača!

Podeli vest

Porodica Adamović iz sela Natalinci muku muči sa nesavesnim vozačima, koji usled ne prilagođene brzine često završe u njihovom dvorištu. Kako kažu, ogradu su popravljali više puta, ali bezuspešno, samo mole Boga da niko ne nastrada

- Vozači na ovom delu puta voze preko 100 kilometara na čas, i redovno usled te prevelike brzine prolete u dvorište, nedavno se jedan tu zakucao do bunara je došao. Zamislite preko leta da neko kosi travu tu ili da se dete igra, pa ubili bi nas pred kućom na licu mesta, sreća u nesreći je samo što se sve to desi tokom noći pa ujutru kad ustanemo zateknemo jezivu sliku u našem dvorištu - pričaju vlasnici imanja koje se nalazi pored puta.

Foto: RINA

Prema njihovim rečima do sada se nije našlo rešenje za ovaj problem, međutim predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović posetio je ovu porodicu i obećao pomoć.

- Na žalost, noću pijani vozači da bi izbegli glavni put i policiju voze ovom trasom i najčešće završe u njihovom dvorištu. Verovali ili ne, za kratko vreme više od pet puta im je uništena ograda. Napravili smo dogovor da se uradi zaštitna ograda sa jasno osvetljenim putokazom, i taj deo Natalinaca pokrijemo sa kamerama odnosno video nadzorom što je već pored škole urađeno - rekao je predsednik SO Topola Dragan Jovanović i dodao da se nada da će to biti dovoljno da se problem trajno reši kako bi ovdašnji meštani mirno spavali i bili bezbedni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set