• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

24.02.2020

11:53

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) MRTVE SVINJE BAČENE U POTOK PORED POZNATOG IZLETIŠTA! Strašne scene, meštani strahuju pd boleštine!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) MRTVE SVINJE BAČENE U POTOK PORED POZNATOG IZLETIŠTA! Strašne scene, meštani strahuju pd boleštine!

Podeli vest

U potok u selu Volujac bačene su četiri odrasle mrtve svinje!

Mesto gde su bačene predstavlja pravu malu deponiju, gde se mogu videti delovi nameštaja i puno drugog otpada. Inače, taj manji potok se uliva u Volujački potok, a on u reku Đetinju

Scena koja se vidi sa uzanog asflatiranog puta niz obalu do 10 metara deluje strašno! Tri mrtve svinje od po oko 70 kilograma leže u potočiću, a jedna oko pet metara iznad. Još u nedelju ih je snimio jedan Užičanin, koji je tuda šetao, i objavio na društvenoj mreži.

Foto: Z. G.

- Šetao sam tuda oko 13 časova. Kada sam to video, zamalo se nisam šokirao. Zar smo tolika stoka? Taj ko je bacio da li je razmišljao da može nekoga da zarazi? Očigledno je da su svinje uginule od neke bolesti i da su bačene. Da li su ljudi svesni šta rade? Ima tu još dosta otpada. Strašno! - kaže ovaj Užičanin.

Foto: Z. G.

Na samo stotinak metara od tog smetlišta nalazi se prelep predeo sa vodopadom, koji pravi Volujački potok. Ceo taj predeo je prelep i mnogi ga koriste kao izletište.

Foto: Z. G.

Komunalna policija u ponedeljak ujutu nije bila obaveštena o bačenim svinjama, te je tako prijavu podneo dopisnik. Rečeno je da će obavestiti veterinarskog inspektora i ostale nadležne inspekcije, koji će preduzeti određene mere sanacije terena.

Međutim, kada je pozvan veterinarski inspektor, koji se nalazi u Požegi, rečeno je da je već ekipa na terenu, mada na terenu nikog nismo zaekli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gladnavrana

pre 4 godine

To smo mi, to je Srbija! Mi koji drzimo lekcije drugima o escajgu kad su Englezi jeli rukama....i ostali mitovi o nebeskom narodu!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set