• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ilovezrenjanin

24.02.2020

12:05

ON JE NAJVIŠI ČOVEK U SRBIJI! Dalibor prestigao i Bobija Marjanovića, a ono što kaže o svojoj visini OSTAVIĆE VAS BEZ REČI

Vesti

ON JE NAJVIŠI ČOVEK U SRBIJI! Dalibor prestigao i Bobija Marjanovića, a ono što kaže o svojoj visini OSTAVIĆE VAS BEZ REČI

Podeli vest

On je viši od Bobija Marjanovića i snima reklame u dalekoj Maleziji.

Najviši čovek u Srbiji, Zrenjaninac Dalibor Micić (225 cm), snimio je prvu visokobudžetnu reklamu i to u dalekoj Maleziji, a ponosan je i na svoje kratko pojavljivanje u nagrađivanom belgijskom filmu.

Dalibor Micić za sobom ima sjajnu godinu - snimio je prvu reklamu i to u dalekoj Maleziji, a ostvario je i prvu filmsku ulogu. Pred kamerama se snašao odlično i nada se novim izazovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#commercial#action#castroloil#tallactor#malaysia#

Објава коју дели Dalibor Micic (@dalibormicic13) дана 14. Феб 2020. у 6:31 PST

- Posao sam dobio preko mog agenta iz Francuske, sa kojim sarađujem od 2015. godine, kada sam na njegov poziv učestvovao na skupu visokih ljudi u Parizu. Radi se o snimanju tri reklame za ulje za automobile. Jedna je snimana za potrebe svetskog tržišta, druga za evrpsko i treća za azijsko tržište. Dobio sam avionsku kartu za prvu klasu i otputovao u Maleziju, gde sam proveo ukupno dve nedelje. Imao sam tretman kao filmska zvezda. Snimanje u Kuala Lumpuru je trajalo četiri dana i zaista je nezaboravno iskustvo - kaže Dalibor Micić za Ilovezrenjanin.

Pre toga je u Belgiji učestvovao u snimanju komedije Music Hole. Pojavljuje se u nekoliko scena, a kaže da je jedna scena prilikom snimanja ponavljana čak 40 puta!

- Film je dobio nekoliko nagrada na festivalu u Francuskoj. Dobio sam poziv da se zajedno sa filmskom ekipom pojavim na dodeli nagrada, ali sam bio sprečen. Nadam se da ću u budućnosti dobiti još neku filmsku ulogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tallpeople#basketball#friends#tallactor# game#guadeloupe#tallandsmall#tall#

Објава коју дели Dalibor Micic (@dalibormicic13) дана 24. Авг 2018. у 2:40 PDT

Daibor za sobom ima dugu košarkašku karijeru.

Igrao je za Vitez (BiH), Bratunac (RS), Zaječar, Priboj, Tisaujvaroš (Mađarska), Hadersve (Danska), Horsjolm (Danska), Dvadalupe, KK Proleter i poslednji angažman je imao u srpskom klubu Balkan Fusion na Malti, a prošlog leta je ukupno tri meseca igrao turnire u Kini.

- Najlepše mi je bilo na ostvru Gvadalupe, koje je francuska prekomorska teritorija na Karibima. Tamo sam igrao tri sezone. Uživao sam u svakom danu provedenom tamo, to je zaista raj na zemlji.

Iako je visok neverovatnih 225 centimetara, najviši čovek u Srbiji kaže da nikada ne poželi da je malo niži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#watchyourhead#subway#tallmodel#photographer#france#dalibormicic.com#paris#actor#model#

Објава коју дели Dalibor Micic (@dalibormicic13) дана 16. Нов 2015. у 10:31 PST

- U svakodnevnom životu nekada ova visina može da bude problem, ali ja sam navikao da gledam ljude "odozgo" i to mi se sviđa. Ne mogu da zamislim svoj život drugačije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set