• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.03.2020

07:04

LUDO VREME! U Srbiji danas do 23 stepena, a od srede preokret!

Vesti

LUDO VREME! U Srbiji danas do 23 stepena, a od srede preokret!

Podeli vest

Danas će u većem delu zemlje biti umereno oblačno i suvo, toplo do 23 stepena i vetrovito. Naoblačenje s kišom koje će do sredine dana zahvatiti severne, zapadne i jugozapadne krajeve posle podne će se proširiti na centralne, a uvece i noću na istok i jugoistok Srbije

Vetar umeren i jak, na jugu Banata i planinama povremeno olujni, južni i jugoistocni, posle podne i uveče u slabljenju i kratkotrajnom skretanju na zapadni i jugozapadni.

Najniza temperatura od 5 stepeni na istoku i jugoistoku, kao i po pojedinim kotlinama do 15 stepeni na jugu Banata.

Najviša temperatura od 13 u Negotinskoj Krajini do 23 stepena u centralnim i južnim krajevima Srbije.

U Beogradu će biti vetrovito i toplo do 19 stepeni i uz postepeno naoblačenje koje će doneti kišu.

Više padavina očekuje se posle podne, uveče i u toku noći.

Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, posle podne u slabljenju i kratkotrajnom skretanju na zapadni i jugozapadni. Temperatura od 14 do 19 stepeni.

U sredu oblačno i osetno hladnije s kišom, na planinama sa snegom.

Do četvrtka ujutro na severu i zapadu, a u toku dana i u ostalim krajevima postepen prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Od petka do kraja sedmice pretežno oblačno, povremeno kiša, na planinama sneg.

Juzni i jugoistočni vetar biće u pojačanju.

U ponedeljak kratkotrajno razvedravanje, a u utorak novo naoblačenje i temperatura do kraja sedmice oko prosečnih vrednosti, a zatim u manjem porastu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set