• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

18.03.2020

13:14

Pet pacijenata na KCV! Troje na respiratoru, jedan kritično

Vesti

Pet pacijenata na KCV! Troje na respiratoru, jedan kritično

Podeli vest

Na Klinici za infektivne bolesti KCV hospitalizovano je pet pacijenata obolelih od korona virusa, od kojih su tri pacijenta na respiratoru i u teškom opštem stanju, jedan u kritičnom, dok su dva pacijenta, koja su prva primljena u Klinički centar Vojvodine, sa značajnim poboljšanjem stanja

To je danas rekao pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

"Epidemiološka služba je i dalje na terenu, svi kontakti koji su izolovani od ovih pacijenata su u ovom trenutku pod punom kontrolom, što ne znači da i dalje ne treba biti oprezan, s obzirom na to da ćemo verovatno imati i nove nivoe zaraze drugih ljudi", izjavio je sekretar Gojković, ističući da je pacijent koji leži u Opštoj bolnici u Pančevu takođe u dobrom opštem stanju.

Epidemiološka služba je i dalje na terenu, svi kontakti koji su izolovani od ovih pacijenata su pod punom kontrolom.

"Što ne znači da ne treba da budemo i dalje oprezni s obzirom da ćemo i dalje imati ove klastere, odnosno nove nivoe zaraze drugih ljudi", rekao je Gojković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set