• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.03.2020

12:23

"KUD SI POŠAO?! STRPALI ME U KOLA I VRATILI KUĆI" Ispovest deke koga je presrela policija jer je izašao u ZABRANJENO VREME! Ono što je usledilo je za APLAUZ

Vesti

"KUD SI POŠAO?! STRPALI ME U KOLA I VRATILI KUĆI" Ispovest deke koga je presrela policija jer je izašao u ZABRANJENO VREME! Ono što je usledilo je za APLAUZ

Podeli vest

M. A. (67) iz Sremske Mitrovice, se lično uverio u ozbiljnost mera države u cilju obuzdavanja virusa korona.

Ovo se desilo juče, pa je ovaj penzioner još i dobro dobro prošao, imajući u vidu da je danas stupila na snagu zabrana licima starijim od 65 godina da izlaze na ulicu posle 10 časova.

Podsećamo, odlukom države, posle 20 časova, svim osobama je zabranjeno da izlaze napolje, a onima koje policija zatekne na ulici biće pisana krivična prijava.

- Krenuo sam samo do pošte da podignem pare. Zaustaviše me, strpaše u auto i vratiše kući - priča za „Novosti“ M. A.

- Znao sam da su pooštrene mere, ali računam, moram da podignem novce i idem do prodavnice. Živim sam, nema ko drugi umesto mene. Na pola puta zaustavila me policija. Ličnu kartu i broj telefona. Kud si pošao?! Stavili su me u auto i vratili kući uz naredbu da ne smem da mrdnem iz dvorišta – opisuje susret sa organima reda M. A.

Policija je penzioneru odgovorila da ništa ne brine jer će ću lekove hranu i sve što mu treba neko brzo doneti.

- Tako je i bilo. Dođe komšija kog lično poznajem sa punim džakom hrane. Pitao sam koliko košta, dajem im karticu, rekoše mi “ništa ne košta, ne trebaju pare, samo sedi u kući” - priča stariji čovek.

Iznenađen brzom reakcijom i brigom M. A. se jedino požalio da nema kvasca. To ga brine. Više od toga ga brine i kako će posejati baštu ako nema ko da dođe da uzore zemlju. Kaže, srećom ima internet, i rado bi i sam pomogao nekome. Snage ima, ali i godina tek toliko da ne može.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRVI PUT PO DŽEPU, DRUGI PUT ĆORKA! Određene drastične novčane kazne ZA ONE KOJI NE POŠTUJU POLICIJISKI ČAS, ko ponovi prekršaj mogao bi i u ZATVOR!
Društvo

PRVI PUT PO DŽEPU, DRUGI PUT ĆORKA! Određene drastične novčane kazne ZA ONE KOJI NE POŠTUJU POLICIJISKI ČAS, ko ponovi prekršaj mogao bi i u ZATVOR!

Ukoliko policija nađe na ulici tokom noći osobu van njene adrese prebivališta ili boravišta, a da za to nema posebnu dozvolu, odmah podnosi krivičnu prijavu.Ko bude kršio policijski čas i nađe se na ulici između osam uveče i pet ujutro, biće kažnjen sa 150.000 dinara, a ako delo više puta ponovi mogao bi da dobije i zatvorsku kaznu do tri godine!

18.03.2020

15:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set