• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2020

15:01

CRNI DAN! U SRBIJI 81 NOVI SLUČAJ KORONE! Ukupan broj zaraženih popeo se na 384!

Vesti

CRNI DAN! U SRBIJI 81 NOVI SLUČAJ KORONE! Ukupan broj zaraženih popeo se na 384!

Podeli vest

Stigli su najnoviji podaci o broju zaraženih i obolelih u Srbiji

U Srbiji je registrovana još 81 osoba pozitivna na virus korona, a ukupno je 384 potvrđenih slučaja virusa, saopštio je danas epidemiolog Predrag Kon.

On je, na redovnoj pres konferenciji, rekao da su hospitalizovana 203 pacijenta.

Od tog broja, njih 14 je u KC Vojvodina, 18 u KC NIš, 16 u KC Kragujevac, 12 na Infektivnoj klinici KCS, dok je 131 pacijent u KBC “Dragiša Mišović”, 10 na Klinici za pulmologiji, a dva pacijenta u Valjevu.

Na respiratoru je 24 pacijenta, i to po četiri u KC Vojvodine, KC Niš i KC Kragujevac, devetoro na Infektivnoj klinici KCS, dvoje u “Dragiši Mišoviću”, a jedan na pulmološkoj klinici, naveo je Kon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 4 godine

Znalo se da ce virus da kulminira,i ovo nije kraj!Sad pojedini ministri nek objasnjavu stanovnistvu kako su se dodvoravali pojedinim grupacijama ,dozvoljavajuci izlaske i setnju stanovnistva,predsedniku svaka cast.....

Vlado

pre 4 godine

Zašto ne gledaš i ne slušaš šta kaže dr Kon? Niko se nikome nije dodvoravao, već je ovo ono što su rekli ranije, da će se broj testiranja povećati a samim tim da će se i broj onih koji imaju virus povećati, jer su i sami procenjivali da ima zaraženih barem 5-10.000 ljudi. Testiranje većeg broja nije bilo moguće, ali su u međuvremenu nabavljeni testovi, pa se sada to radi, da bi se utvrdilo ko su oni i da bi se stavili u izolaciju, da ne prenesu infekciju prvenstveno na svoju porodicu, ali i šire. Nažalost pojavljuju se kritike u "neuslovnosti" hala gde će se to raditi?! Pa gospodo, vi koji niste bili u vojsci, ili na omladinskim radnim akcijam,a naučite malo da živite u kolektivu, kao što smo to mi umeli. Znate li koliko ljudi je spavalo u jednoj spavaoni u kasarni, ili u omladinskom naselju? Nije bio hotel nikakve kategorije, ali se NIKO nije žalio! Ovo radite za sebe i svoje najbliže, jer ih time štitite.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set