• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

01.04.2020

22:14

SRPSKI SUPERMEN NADOMAK CILJA! Iz Užica krenuo peške za Moskvu KAKO BI PUTINU URUČIO POSEBAN POKLON!

Vesti

SRPSKI SUPERMEN NADOMAK CILJA! Iz Užica krenuo peške za Moskvu KAKO BI PUTINU URUČIO POSEBAN POKLON!

Podeli vest

Užički Supermen, Milovan Milutinović, stigao je na 50 km od Moskve. Trenutno je kod prijatelja, gde se sklonio za kratko vreme od ruske policije, ali i od naše ambasade

- Dva puta me zaustavljala policija. Jednom su me vratili do Belorusije, ali sam, zahvaljujući nekim novinarima, taksijem ponovo stigao dovde. Dok sam pre toga išao Rusijom, kretao sam se nekim puteljcima, preko njiva i livada, samo da se ne bi sreo sa policijom – prepričava užički Supermen za Informer ovu nesvakidašnju avanturu.

Kaže da se policija prema njemu lepo ponašala, a kada vide sliku Putina ukažu mi i poštovanje.

- Na ono malo što znam ruskog jezika, objasnim im gde sam pošao, radim vežbe iz karatea, pokažem im ranac od 25 kg koji nosim sve vreme puta, karte Mađarske, Poljske kuda sam putovao, kao i rakiju koju sam poneo Putinu. Kada su me priveli pregledali su me skroz, da se uvere da li imam koronu. I na svu sreću nemam – dodao je Milovan.

Foto: Z.G

Zvali su ga zvali iz Ambasade Srbije u Rusiji i savetovali ga da se što pre vrati u Srbiju.

- A sa čim da se vratim? Nema aviona. Sada sam ovde posle 45 dana putovanja. Došao sam u prijateljsku zemlju, valjda će tako i ostati. U blizini sam neke crkve, valjda me je sami Bog tu doveo – dodao je on.

(FOTO) SRCE ZA KIKINDU! Evo kako ovaj grad izgleda ukrašen u CILJU BORBE PROTIV KORONAVIRUSA!

Užički Supermen je rekao da o njemu bruji Rusija, već su novinari pisali o njemu.

- Ja sa svojih 72 godine prešao sam peške 2.500 km kroz ovu svetsku kataklizmu. Stigao sam do Moskve i nekako mi se cilj ostvario. Još kada bih se sreo sa Putinom, moje srce bi bilo ispunjeno. Makar da ga vidim na 10 m, kroz staklo. A ako mi dozvole trčaći i sa 200 kila tereta – kazao je srpski Supermen.

Milovan Milutinović je 15. februara ove godine sa užičkog trga pošao peške za Moskvu sa ciljem da stigne na proslavu Dana pobede nad fašizmom, da se rukuje sa ruskim predsednikom i da mu uruči čuturu sa rakijom koju nosi sve vreme puta.

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski rekao je za RTS da ni oni sami ne znaju gde je Milovan.

- To je onaj gospodin penzioner iz Užica što je krenuo peške u Moskvu da predsedniku Putinu uruči čuturu sa rakijom. Došli smo u kontakt sa njim preko mobilnog telefona i pitali ga gde se nalazi, a on ne zna gde se nalazi. On izbegava glavne puteve, ide preko polja i livada. Pitam ga kako se snalazi, a on kaže gleda u mobilni, nekakve karte . Dva puta ga je ruska policija zaustavila, on pokaže slike Putina i puste ga. Tako da sada moramo da brinemo i o njemu, a ne znamo gde se nalazi, jer se ne javlja. Negde je u okolini Moskve – rekao je Lazanski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set