• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.04.2020

07:56

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Lekari upozoravaju: EPIDEMIJA JE U UZLETU, SVI TREBA DA SE PONAŠAMO KAO DA JE POLICIJSKI VEĆ 24 ČASA!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Lekari upozoravaju: EPIDEMIJA JE U UZLETU, SVI TREBA DA SE PONAŠAMO KAO DA JE POLICIJSKI VEĆ 24 ČASA!

Podeli vest

* Proteklog vikenda otkrivena su 432 zaražena, umrlo 12 ljudi, 98 životno ugroženo * Ukupno 1.908 bolesnih i 51 preminuo

 

ČITAJTE JOŠ:

PUTINOVI SPECIJALCI U AKCIJI: Rusi ubijaju koronavirus širom Srbije!

Ruski vojni stručnjaci sa specijalnim vozilima i aparatima dezinfikovali porodilište 'Narodni front' i druge lokacije u Beogradu * Već danas kreću ka ostalim žarištima zaraze u zemlji

NOVO ŽARIŠTE VIRUSA: Pekar iz Slovenije zarazio Novi Pazar! ČAK 3.300 LJUDI U IZOLACIJI

TRAMP TVRDOGLAV: Neću da nosim masku!

POZNATI UHAPŠENI U 'KRAUN PLAZI'
Đani: Zaslužio sam kaznu
* Nisam znao da ne smem da izađem na piće u hotel * Žena, sin, snaja i ja dobili smo po tri meseca kućnog pritvora, ovo mi je najskuplja kafa u životu
PRIJOVIĆA ĆE RUČAK I PIĆE KOŠTATI ČAK 18.000.000 EVRA

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set