• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

19.04.2020

18:00

JAKO NEVREME SA SEVERA NAM STIŽE USKORO! Temperatura će biti u velikom padu, VRTOGLAVO SE SVE MENJA!

Vesti

JAKO NEVREME SA SEVERA NAM STIŽE USKORO! Temperatura će biti u velikom padu, VRTOGLAVO SE SVE MENJA!

Podeli vest

U većem delu Srbije u nedelju biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima

Veoma toplo vreme biće danas u Srbiji i u nedelju, a maksimalna temperatura biće do 28°C. Najtplije biće u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Srbije, dok se nešto svežije očekuje na severu Vojvodine uz temperature do 21°C. Nakon današnjih 27°C°C, veoma toplo biće i u nedelju u Beogradu, uz temperaturu do 26°C.

U većem delu Srbije u nedelju biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Sredinom dana u Vojvodini, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije očekuje se prodor hladnog fronta sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar i osetniji pad temperature. Ponegde se uz prodor hladnog fronta očekuju i jači pljuskovi sa grmljavinom. Padavine će biti prolaznog karaktera i već do večeri prestaće na severu Srbije. Očekuje se da padne oko 10 mm kiše po kvadratnom metru, lokalno u zoni jačih pljuskova oko 20 mm.

Pri prodoru hladnog fronta mogući su i jači udari severozapadnog vetra, pa se preporučuje i oprez, a oprez se zbog padavina i vetra preporučuje i u saobraćaju.

Inače, prodor hladnog fronta doneće pad temperature za 10 ak stepeni, tako da će u ponedeljak temperature biti u granicama normalnih vrednosti za ovaj deo aprila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srle

pre 4 godine

U granicama normale za april, to znaci mraz ujutru i 5 - 10 stepeni u toku dana. Pa dobro, ogrejacemo se valjda malo u junu i julu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set