• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Gajić

02.05.2020

15:37

ŠABAC SE NAVIKAVA NA "NORMALU": Kod frizera samo na zakazivanje, a u kladionicama nema šta da se igra!

Vesti

ŠABAC SE NAVIKAVA NA "NORMALU": Kod frizera samo na zakazivanje, a u kladionicama nema šta da se igra!

Podeli vest

Posle šest nedelja ponovo su otvoreni firizerski i saloni za negu lepote, teretane i kockarnice u Šapcu. Gužvi ipak nema s obzirom da se, bar što se frizera i kozmetičara tiče, radi po principu zakazivanja što i jeste jedna od preporuka u okviru propisanih mera zaštite Vlade Srbije

Pravila moraju da poštuju i zaposleni i posetioci. Po jedna mušterija u objektu, dezinfekcija na ulazu, obavezne maske i rukavice.

- Svi termini su popunjeni narednih nekoliko dana. Prilična je navala, telefon non stop zvoni, ali se držimo toga da raspoređujemo klijente na pola sata ili sat, zavisno od toga šta je u pitanju - kaže Biljana, frizerka iz Šapca.

Foto: S. G.

I njena koleginica Jelena, vlasnica frizersko-kozmetičkog salona, ovih dana posluje po sličnom principu.

- Preduzeli smo sve preporučene mere. Uželeli smo se posla a s obzirom da je interesovanje veliko, mislim da ćemo se ubrzo vratiti "u normalu". "Upišite me u prvi slobodan termin", rečenica je koju ovih dana najčešće čujemo od klijenata - kaže ona.

I kladioničari su dočekali da se otvore vrata omiljenih mesta za popunjavanje sportskih listića, iako kažu, prilično manjka sportskih dešavanja gde bi mogli da okušaju sreću.

- Nađe se ponešto da se odigra tiket, tek toliko da ne zarđamo - šali se jedan od stalnih posetilaca sportske kladionice u samom centru grada.

Foto: S. G.

Najavljeno popuštanje mera sa nestrpljenjem čekaju brojni ugostitelji koji će već od ponedeljka moći da otvore bašte brojnih lokala u pešačkoj zoni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set