• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

13.05.2020

11:12

DVA NOVA SLUČAJA KORONE U UŽICU! Testirano 86 osoba, 34 pacijenta otpušteno s lečenja!

Vesti

DVA NOVA SLUČAJA KORONE U UŽICU! Testirano 86 osoba, 34 pacijenta otpušteno s lečenja!

Podeli vest

Od 86 testiranih osoba sa područja Zlatiborskog okruga dve su pozitivno na novi koronavirus - obe iz Užica

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 156 slučajeva infekcije COVID-19. Do sada je  otpušteno još 34 pacijenta sa bolničkog lečenja i ukupno opravljenih je 96, a preminulo je 11 osoba. U Užicu je do sada zaraženo 44 osobe, 29 se oporavilo i jedna osoba je preminula.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U LESKOVAC SE VRATILA KORONA, novo žarište u južnokorejskoj firmi!
Srbija

U LESKOVAC SE VRATILA KORONA, novo žarište u južnokorejskoj firmi!

Već nekoliko dana Leskovac je po broju novoobolelih od koronavirusa rame uz rame sa Beogradom. Juče su pristigli rezultati za 402 testa u Jablaničkom okrugu, 23 je bilo pozitivno - 20 u Leskovcu, jedna osoba je bila pozitivna u Vlasotincu i jedna u Lebanu. Pravo mikrožarište u Leskovcu je južnokorejska kompanija "Jura", javlja RTS.

13.05.2020

08:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set