• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.05.2020

07:29

BAŠ TEŽAK DAN PRED NAMA, oblačno a vrelo, A TEK ŠTA NAS NOĆAS ČEKA!

Vesti

BAŠ TEŽAK DAN PRED NAMA, oblačno a vrelo, A TEK ŠTA NAS NOĆAS ČEKA!

Podeli vest

Danas će u većem delu zemlje biti umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u Vojvodini uz slab vetar promenljivog smera i nesto nižu temperaturu u odnosu na ostale krajeve Srbije, u kojima će biti veoma toplo sa umerenim i jakim zapadnim i jugozapadnim vetrom

Najniža temperatura od 11 do 19, najviša od 26 na severu do 36 na jugu Srbije.

Uveče i u toku noci skretanje vetra na severozapadni i pad temperature.

I u Beogradu danas umereno oblačno, suvo i toplo sa suncanim intervalima.

Najniža temperatura oko 16, najviša oko 28 stepeni.

U drugom delu dana, a naročito uveče i noću nakon skretanja vetra sa jugozapadnog na severni i severozapadni pravac doći će do osveženja.

Narednih dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima Srbije ocekuje se malo svezije vreme sa maksimalnim temperaturama uglavnom od 22 do 26stepeni, a uz promenljivu oblačnost povremeno će biti kiše i lokalnih pljuskova, dok ce se na jugu i istoku zadrzati suvo i toplo sa temperaturom i do 30 stepeni.

Padavine bi trebalo da budu učestalije u svim krajevima tek sredinom naredne sedmice uz dalji pad temperature.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set