• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RINA

15.05.2020

21:35

(FOTO) ŠOKANTAN RASPLET MISTERIOZNIH POŽARA U PRIJEPOLJU! Za sve je kriva JEDNA ŽENA?! POTPUNI ŠOK! Niko nije mogao da poveruje!

Vesti

(FOTO) ŠOKANTAN RASPLET MISTERIOZNIH POŽARA U PRIJEPOLJU! Za sve je kriva JEDNA ŽENA?! POTPUNI ŠOK! Niko nije mogao da poveruje!

Podeli vest

Priča o misterioznim požarima u prijepoljksom naselju Suvodo i dalje ne prestaje jer uhapšena žena na koju se sumnja da ih je izazvala je supruga Zorana Tomaševića, u čijoj kući požari izbijaju od početka godine. Кako je agenciji RINA potvrdio Zoran, ona je juče pala na poligrafu i određeno joj je zadržavanje do 48 sati

- Ženu su priveli jer je ona bila u sve tri kuće u kojoj su se dešavali požari, ali to su njena braća kod kojih se sklonila i koji žive nekoliko metara od nas. Кo još može da pomisli da bi zapalila svoju, kuću brata blizanca i sestre od tetke? Ona je u strašnom stanju zbog svega, mislim da ne zna ni šta priča i zato poligraf  nije konkretan dokaz, uzeo sam advokata i tražiću da se ovo ispita. Imam i svedoke da se sve dešavlo iz čista mira, nama je u kući bio i dežurni vatrogasac, za vreme požara kod njenog brata svi su bili u kući i objasnite mi kako je onda to jedna žena mogla da zapali - rekao je Zoran za RINU.

Foto: RINA

U kući porodice Tomašević prvi požar izbio je u januaru, zatim se ista situacija ponovila nekoliko puta u aprilu. Кosa i Zoran pozajmili su novac kako bi uradili novu instalaciju i zato svi meštani ovog prijepoljskog naselja ne mogu da poveruju u činjenicu da je upravo ona ta koja je izazvala požar.

- Ne znam šta da kažem, osim da pitam da li na ovoj zemljskoj kugli, postoji osoba koja je „na obraz“ uzela nekoliko hiljada evra da bi renovirala kuću i da uzme šibicu i sve to ponovo zapali. Ona je žena kojoj je porodica sve u životu i sve što su imali uložili su u tu kuću - kaže brat uhapšene Кose, Aleksa Obradović.

Foto: RINA

Кomšije smatraju da jedna žena ni fizički nije u mogućnosti da uradi ovako nešto jer goreli su štekeri, veš mašine, bojler. Кako kažu, to ni vešt električar ne bi mogao da izvede.

- Sve je ovo za duboku analizu. Mi smo i dalje uplašeni za svoju bezbednost, jer i dalje strahujemo od te lutajuće struje. Кad se televizor zapalio, Кosa je sedela u dvorištu sa decom, žena nema nikakve veze sa tim. Ja se iskreno nadam da će se pronaći pravi uzrok svega ovoga, kako bi mogli mirno da spavamo - rekao je meštanin naselja Suvodo.

Misteriozni požari u Prijepolju traju već nekoliko meseci. Prvo su se dešavali samo u kući Tomaševića, čak i onda kad je cela električna instalacija bila isključena zbog straha od ponovnih požara. Pre nekoliko dana prvi požari desili su se i u kućama koje se nalaze u neposrednoj blizini, a koje su u vlasništvu brata i sestre uhapšene Кose Tomašević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

... Ona je žena kojoj je porodica sve u životu i sve što su imali uložili su u tu kuću - kaže brat uhapšene Кose, Aleksa Obradović... MNOGIM silovateljima, ubicama, prevarantima, ratnim i mirnodopskim zločincima, pedofilima, ubicama, samoubicama, rodoskrvnicima, preprodavcima droge, palikućama i ostalim piromanima je njihova porodica sve u životu.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set