• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

29.05.2020

17:15

(FOTO/VIDEO) NEVREME TUTNJI KROZ SRBIJU, A USKORO STIŽE U BEOGRAD! Zrenjanin i Kovin prvi na udaru, PADAO GRAD VELIČINE JAJETA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) NEVREME TUTNJI KROZ SRBIJU, A USKORO STIŽE U BEOGRAD! Zrenjanin i Kovin prvi na udaru, PADAO GRAD VELIČINE JAJETA!

Podeli vest

Kako je navedeno u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) ovog poslepodneva očekuje nas nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, koji će u naredna dva sata biti intenzivniji na severu i u centralnim krajevima Srbije. Kiša se očekuje i u Beogradu

U Vojvodini je već došlo do naglog pada temperature te je u Sremskoj Mitrovici trenutno 13 stepeni, a očekuju se pljuskovi sa grmljavinom.

U Novom Sadu i Zrenjaninu temperatura se spustila do 14. podeoka.

Foto: Printscreen Twitter

Dok su u ostalim vojvođanskim gradovima povremeni pljuskovi, a mogućnost za jaču kišu najavljena je oko 16.00 sati, u Zrenjaninu je padao i grad.Velike količine jake kiše i krupnog grada pale su i u opštini Žitište, u naselju Srpski Itebej.

Hladan talas stigao je i u Sjenicu, gde temperatura iznosi 12 stepeni, kao i u Vranje i Kuršumliju, gde je za nijansu toplije, sa temperaturom od 15 stepeni.

Prema poslednjim prognozama u ovim mestima još nema padavina.

Obilna kiša i grad sručili su se oko 14 sati na Zrenjanin, a građani neprestano dele fotografije i snimke neverovatnog nevremena koje je ostavilo samo belinu za sobom.

Oni koji su bili unutra, zaštićeni od nevremena, dobro su prošli, a prolaznici su morali hitno da potraže kakvu-takvu zaštitu, javlja "List Zrenjanin", a prenosi Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set