• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2020

07:41

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU: Afera "Pedofil" trese Srbiju! JURIĆU, KOGA SE PLAŠIŠ?!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU: Afera "Pedofil" trese Srbiju! JURIĆU, KOGA SE PLAŠIŠ?!

Podeli vest

* Igor Jurić mesecima govorio da zna ko je političar koji seksualno zlostavlja decu, tvrdio i da ima snimke koji ga terete, a u tužilaštvu nije rekao ime manijaka i nije dao nikakve dokaze! Zašto?! Saradnicima ispričao da je devojčica u vreme silovanja imala samo 11 godina/ O TOME NE SME DA SE ĆUTI!!!

ČITAJTE JOŠ:

BEDNICI BEDNI!
Oni su izgubili Kosovo, a sad planiraju da Vučića sruše na temi Kosova!?

ŠEŠELJ: SA IZDAJNICIMA NEĆU NIKAD U KOALICIJU
Sa žutim lopovima neću nikad protiv Vučića

FOKS NJUZ TVRDI: DEMONSTRANTI PLANIRALI DA ZAPALE BELU KUĆU!

Ceca se otvorila: Snajki ogrlica od 5.100 evra

POKLON - ZAŠTITNIK POTROŠAČA

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravda

pre 3 godine

Ne daj bože nikome ono što se njemu desilo, ali... ??? Zašto radi ovo sada...? Politika., porasle mu ambicije! Možda je i samo naivan pa naseo na priču, nekog "dobro obaveštenog"! Pokazaće vreme!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set