• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2020

07:25

PRE PODNE VRELO, POPODNE PLJUSKOVI I GRMLJAVINE! Danas pretežno sunčano i toplo, do 35 stepeni

Vesti

PRE PODNE VRELO, POPODNE PLJUSKOVI I GRMLJAVINE! Danas pretežno sunčano i toplo, do 35 stepeni

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, ujutru na severu, a posle podne i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.


Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni.


Jutarnja temperatura od 12 stepeni na jugoistoku do 23 stepena na severu, a najvisa dnevna od 31 do 35 stepeni.

Foto: printscreen rhmz

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 23 stepena, a najviša dnevna oko 33 stepeni.

Do utorka će biti promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Od srede pretežno sunčano i toplo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set