• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Božić

14.07.2020

12:15

JOŠ JEDAN SRPSKI GRAD PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU! U bolnici 100 kovid pacijenata, osmoro na respiratorima!

Vesti

JOŠ JEDAN SRPSKI GRAD PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU! U bolnici 100 kovid pacijenata, osmoro na respiratorima!

Podeli vest

U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici trenutno je na lečenju 100 pacijenata obolelih od korone, od čega osmoro na respiratorima! Zbog trenutne epidemiološke situacije i porasta obolelih Krizni štab Grada

Sremska Mitrovica proglasila je vanrednu situaciju! Epidemiološka situacija u najvećem sremskom gradu naglo se pogoršala u poslednjih nekoliko dana dolaskom mladih prvenstveno iz Šapca, gde je proglašenjem vanredne situacije ograničen rad ugostiteljskih objekata, te su pojačane njihove posete kafićima i klubovima u centru Sremske Mitrovice i na Gradskoj plaži!

- Ograničavamo rad ugostiteljskih i objekata koji organizuju igre na sreću od 6-23 sata, zabranjuje se organizovanje svečanosti poput rođendana i svadbi, zatvara se Gradski bazen, dok će Gradska plaža i dalje raditi normalno - rekao je gradonačelnik i komandant Kriznog štaba Vladimir Sanader, iznoseći podatke zaraženih u Sremu.

VIRUS PROBIO SVE EPIDEMIOLOŠKE BARIJERE U BEOGRADU, BOLNICE SU DUPKE PUNE! Kon: U krajnje smo OZBILJNOJ SITUACIJI! (VIDEO)

Prema poslednjim podacima u Sremskoj Mitrovici registrovano je 74 kovid zaraženih, u Rumi 44, u Staroj Pazovi 22, Inđiji i Pećincima 12, Šidu četvoro i Irigu dvoje. U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, regionalnoj za ceo Sremski okrug, hospitalizovano je sto kovid pacijenata iz celog Srema, od kojih je osmoro starijih od 63 godine na respiratorima. Mitrovačka bolnica nije u potpunosti prevedena u kovid stanje, jedan deo je ostao za lečenje pacijenata koji nisu oboleli od korona virusa, a bolnica prima i hitne slučajeve i trudnice iz Šapca. 

Kako Informer saznaje, među trudnicama iz Šapca, hospitalizovanim u mitrovačkoj bolnici, ima zaraženih covidom 19, dok se među zaraženima nalazi i izvestan broj zaposlenog osoblja, koji se leče na Infektivnom odelenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set