• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

15.07.2020

10:06

BOLNICA U KRUŠEVCU PREPUNA PACIJENATA POZITIVNIh NA KOVID-19! Dva muškarca preminula!

Vesti

BOLNICA U KRUŠEVCU PREPUNA PACIJENATA POZITIVNIh NA KOVID-19! Dva muškarca preminula!

Podeli vest

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Kruševac primetno je povećan broj pacijenata koji ostaju u bolnici na hospitalizaciji

Ovde je zbrinuto preko 70 pacijenata, obolelih od Kovida 19, a na Odeljenju je i najsavremenijiĐ'e8 mobilni rengen aparat, neophodan za dijagnostiku pre svega obolelih od koronavirusa, potvrdila je direktorka Opšte bolnice Kruševac dr Vesna Stević Gajić.

- Situaciju pratimo iz sata u sat. I situacija se menja iz sata u sat. Jedne pacijente primamo, druge otpuštamo, treće pacijente transportujemo na tercijalni nivo. To je jedna dinamika koja traje 24 sata, smi mi to bukvalno pratimo i prilagodjavamo se trenutnoj situaciji, a situacija je ozbiljna kao u celom svetu - izjavila je dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice Kruševac.

Foto: R. B.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac, u protekla 24 sata, nema novozaraženih u Rasinskom okrugu, ali su, nažalost, juče su preminula dva
muškarca iz Kruševca. 

- Broj izlečenih u odnosu na prethodni izveštaj veći je za 4, tako da je u Rasinskom okrugu koronavirus pobedilo 378 ljudi - jučerašnji su podaci Zavoda za javno zdravlje Kruševac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KRUŠEVAC NE GUBI VREME! Počeli radovi na izgradnji nove kovid bolnice!
Srbija

KRUŠEVAC NE GUBI VREME! Počeli radovi na izgradnji nove kovid bolnice!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će pored Beograda, druga velika kovid bolnica biti gradjena u Kruševcu, a direktor BIA Bratislav Gašić je za regionalnu Televiziju Kruševac pojasnio da će nova bolnica u Kruševcu biti kapaciteta sa minimalno 500 ležajeva, za intezivnu i polu-intenzivnu negu i biće smeštena u bivšoj kasarni "Rasina" u Parunovcu

08.07.2020

08:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set