• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

25.08.2020

13:45

EVROPA U BANATU: Bicikli i skuteri za iznajmljivanje, Kikinda dobija Rent a bike!

Vesti

EVROPA U BANATU: Bicikli i skuteri za iznajmljivanje, Kikinda dobija Rent a bike!

Podeli vest

Kikinda će poput mnogih evropskih gradova uskoro dobiti bicikle i skutere za javno iznajmljivanje, a na Gradskom trgu za tu vrhu obeležena su dva mesta gde će građani moći da rentiraju ove dvotočkaše

Na raspolaganju će se naći 60 običnih i 20 električnih bicikala, kao i 20 skutera. Građani će uslugu rentiranja moći da obave na dva mesta u gradu-kod Narodnog muzeja i male fontane na Gradskom trgu gde su već iscrtani prostori za tu namenu.

Za sve one koji žele da ostvare što bolji kontakt sa prirodom, uslugu javnog iznajmljivanja jednog od ponuđenih dvotočkaša moći će da obave putem aplikacije na mobilnom telefonu.

Kao i kod drugih sistema za iznajmljivanje električnih skutera ili bicikala, korisnik će morati da skine aplikaciju i skenira QR-code kako bi pokrenuo vozilo, dok cena ove usluge još nije poznata.

Foto: V.N.

 

Grad Kikinda kupio je nove skutere i bicikle, a mogućnost brzog i ekološkog prevoza koji Kikinđani u velikom broju već praktikuju, svakako će koristiti i turistima, ali i svima koji posete ovaj grad na severu Banata.

Rent a bike ima brojne prednosti, među kojima su prvenstveno zdraviji način kretanja, manje
zagađenja i više čistog vazduha.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set