• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

27.08.2020

12:13

DRAGANA JE POKLONILA KUĆU I IMANJE PORODICI S TROJE DECE, a sada su komšije otkrile tragediju koju je ova dobrotvorka doživela - IMANJE JE KUPILA ZA SINA, ALI JE SUDBINA ODLUČILA DRUGAČIJE

Vesti

DRAGANA JE POKLONILA KUĆU I IMANJE PORODICI S TROJE DECE, a sada su komšije otkrile tragediju koju je ova dobrotvorka doživela - IMANJE JE KUPILA ZA SINA, ALI JE SUDBINA ODLUČILA DRUGAČIJE

Podeli vest

Dragana A. iz Dolova kod Pančeva poklonila je kompletno domaćinstvo u Donjoj Kamenici kod Valjeva porodici sa troje male dece iz Starih Banovaca, koji su do sada bili podstanari!

Dobročiniteljka o ovom gestu nije htela da govori javno, a njena kuća dobiće nove vlasnike iduće sedmice.

Uz novu i opremljenu kuću, porodica sa troje mlade dece dobiće i staru kuću, koja može
da se renovira, kao i skoro hektar i po zemlje, gde će moći da se bave poljoprivredom.

Kako saznajemo od meštana, porodica žene je kuću sa imanjem u Donjoj Kamenici kupila pre 10-ak godina, u zaseku Brđani, gde su to imanje sredili za sina (1992), koji se
posle završene srednje škole, preselio u to selo, gde je obrađivao imanje i paralelno studirao u
Valjevu.

Foto: privatna arhiva/tanjug/jaroslav pap

 

Mladić je, međutim, pre četiri godine poginuo u obližnjem selu, kada se prevrnuo sa traktora, a nakon toga to domaćinstvo je bilo „zatvoreno“ i u njemu niko nije živeo.

Njegova majka nekoliko godina nakon tragičnog gubitka sina odlučila
je da kuću sa imanjem pokloni nekoj porodici bez krova nad glavom, a jedini uslov je bio da
imaju više dece!

Kako nezvanično saznajemo, ona se prvo obratila valjevskom Centru za socijalni rad, ali pošto niko od njih nije reagovao, odlučila je da imanje i kuću pokloni preko društvene mreže Fejsbuk.

Tako je i došla do porodice iz Starih Banovaca, koja bi već iduće nedelje trebalo da preuzme ključeve od svog novog doma. O ovom plemenitom gestu žena iz okoline Pančeva
nije želela javno da govori, kao ni članovi porodice koji su imanje i kuću dobili na poklon!

Meštani valjevskog sela Donja Kamenica kažu da je to imanje, nakon tragedije koja se
dogodila porodici, neko vreme bilo na prodaju, kao i da poslednjih godina vlasnici
nisu dolazili u to selo.

Bonus video

KOJI JE VAŠ NAJVEĆI STRAH? Izaberite sliku i saznajte!

ZEMLJA VATRE I LEDA! Na ovom ostrvu ljudi se osećaju kao da su na drugoj planeti!

IDEMO U BIOSKOP! Glancaju se sedišta, proveravaju barijere, u toku su poslednje pripreme pred ulazak publike u Kombank dvoranu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Na selima mlađi od 30 godina niko nema dozvolu za traktor ili motor i moped, sve to vozi neregistrovana vozila, tehnički nepregledana i sa nekim davnim tablicama, sa malemom zvezdom između oznake mesta i broja. I to nikoga ne interesuje. Policija je totalno nezainteresovana. A balavci noću jurcaju zamračenim motorima trotoarom i pravo je čudo da nema više stradalih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set