• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

02.09.2020

14:39

TRI DANA BEZ NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE: Od korona virusa u Kikindi se leči šest osoba, stariji muškarac skinut s respiratora

Vesti

TRI DANA BEZ NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE: Od korona virusa u Kikindi se leči šest osoba, stariji muškarac skinut s respiratora

Podeli vest

Šest pacijenata obolelih od virusa korona nalazi se na lečenju u Opštoj bolnici u Kikindi i većina se nalazi u stabilnom stanju, osim jedne žene koja je i onkološki bolesnik

Nakon lečenja na raspiratoru sa kojeg je nedavno skinut, 71-jednogodišnji muškarac bio je poslednja osoba koja se lečila na mehaničkoj ventilaciji.

Tri dana bez novoobolelih od virusa Covid 19 i jednocifren broj pacijenata koji se leče u kikindskoj
bolnici pokazuje da se zdravstveno stanje donekle stabilizovalo. Oboleli imaju od 24 do 71 godinu,
dok se broj pregleda u Febrilnoj ambulanti sveo na desetak.

- Muškarca starog 71 godinu uspeli smo da skinemo sa respiratora i on je sad boljeg zdravstvenog stanja. Nalazi se na Infektivnom odeljenju i radi se o osobi koja je srčani bolesnik i ranije je imala krvarenja u mozgu-rekao je direktor Opšte bolnice u Kikindi dr Mirko Stojisavljević.

On je rekao da se pacijentima koji se leče u bolnicama obavezno rade kontrolni brisevi posle 14 dana, dok oni koji su bili na kućnom lečenju nemaju tu obavezu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set